Tento jemný, kořeněný chlebíček v sobě ukrývá kouzlo podzimu, a přitom je tak jednoduchý na přípravu. Pižmová dýně dodá těstu neuvěřitelnou jemnost a sladkost a pomeranč zase šmrnc.
RADA: Jak poznat kvalitní mouku?
RADA: Jak vyrobit máslo?
RADA: Zkuste i další recepty z dýně
Dýňové nudle
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňový chlebíček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené žampiony
Česnekovo-sýrová krémová polévka
Ovocný koktejl
Cuketa s vejci - smaženice
Těsto na italskou pizzu
Jednoduchá kávová roláda
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Beskydský králík
Pěna s polevou z hořké čokolády
Cuketové cannelloni s ricottou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Domácí lučina
Tabouleh
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Šopský salát
Vanilkový cheesecake