Tento jemný, kořeněný chlebíček v sobě ukrývá kouzlo podzimu, a přitom je tak jednoduchý na přípravu. Pižmová dýně dodá těstu neuvěřitelnou jemnost a sladkost a pomeranč zase šmrnc.
RADA: Jak poznat kvalitní mouku?
RADA: Jak vyrobit máslo?
RADA: Zkuste i další recepty z dýně
Dýňové nudle
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňový chlebíček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sýrová pórková polévka
Hraběnčiny řezy II.
Jogurtové řezy II.
Panna Cotta s pomeranči
Bramborovo-sýrové lívance
Podkova - dort
Skvělý pečený čaj
Zelňačka pro přátele
Hasenöhrl (zaječí uši)
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Meruňkový kompot
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Bramborový koláč se zeleninou
Rybízová bábovka
Pikantní čatní z meruněk
Zapečené těstoviny se zeleninou a…