Tento jemný, kořeněný chlebíček v sobě ukrývá kouzlo podzimu, a přitom je tak jednoduchý na přípravu. Pižmová dýně dodá těstu neuvěřitelnou jemnost a sladkost a pomeranč zase šmrnc.
RADA: Jak poznat kvalitní mouku?
RADA: Jak vyrobit máslo?
RADA: Zkuste i další recepty z dýně
Dýňové nudle
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňový chlebíček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houbová omáčka II.
Srbský vepřový guláš
Svařené víno
Sýrovo-šunkové těstoviny
Ředkvičková pomazánka s okurkami
Tvarohový dort se strouhanou čokoládou
Curry rizoto s kuřecím masem a…
Mleté maso po marocku
Jahodovo-smetanové řezy
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Husí vývar s těstovinami
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Nejlepší bramborové knedlíky
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…