Tento jemný, kořeněný chlebíček v sobě ukrývá kouzlo podzimu, a přitom je tak jednoduchý na přípravu. Pižmová dýně dodá těstu neuvěřitelnou jemnost a sladkost a pomeranč zase šmrnc.
RADA: Jak poznat kvalitní mouku?
RADA: Jak vyrobit máslo?
RADA: Zkuste i další recepty z dýně
Dýňové nudle
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňový chlebíček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené rybí filety
Placky z kysaného zelí
Kuskusový salát s jogurtem
Italská rybí polévka „caciucco“
Pepřový rostbíf
Piškotová roláda s čerstvým ovocem
Houbovo-smetanové špecle
Dušené maso s hráškem
Mandle v pánvi pražené
Tortilly s masovými kuličkami
Třešňový kompot
Citronové orzo se špenátem
Hrnková bublanina s třešněmi
Mexická kuřecí polévka
Těstovinový salát Caprese
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.