• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dýňový chlebíček
Napište svůj komentář k receptu

Dýňový chlebíček

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 10
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dýňový chlebíček
Dýňový chlebíček
Dýňový chlebíček
Dýňový chlebíček
Dýňový chlebíček
Dýňový chlebíček
Dýňový chlebíček
Dýňový chlebíček
6fotografií
Nahrát fotku
 

Dýňový chlebíček je originální obměnou klasického biskupského chlebíčku. Potěší především na podzim, kdy je sezóna dýní v plném proudu.

Suroviny

1 porce
    • 250
      g dýňové pyré
    • 200
      g hladká mouka
    • 150
      g cukr krupice
    • 2
      ks vejce
    • 100
      ml olej
    • 100
      ml mléko
    • 100
      g čokoláda mléčná
    • 50
      g vlašské ořechy
    • 30
      g dýňová semínka
    • 1
      lžička jedlá soda
    • 1
      ks prášek do pečiva kypřící
    • 0,50
      lžička sůl
    • 1
      lžička skořice
    • 0,50
      lžička muškátový oříšek
    • 0,50
      lžička hřebíček mletý

Postup přípravy receptu

1
V jedné míse smíchejte sypké suroviny - mouku, cukr, kypřící prášek, sodu, skořici, muškátový oříšek, hřebíček a sůl.

RADA: VIDEO, jak na nekynuté lívance bez vajec!

2
V druhé míse promíchejte dýňové pyré, vejce, olej a mléko. (Pokud nemáte dýňové pyré, můžete si jej snadno připravit tak, že na kostky pokrájenou dýni uvaříte a následně rozmixujete na kaši).
3
Sypké přísady postupně přidávejte do mokré směsi a vše pečlivě promíchejte, dokud se suroviny nespojí.
4
Čokoládu i ořechy nasekejte nahrubo a spolu s dýňovými semínky vmíchejte do těsta.

RADA: VIDEO, jak na domácí Míša řezy

5
Těsto nalijte do formy na biskupský chlebíček, kterou nejprve vyložte pečicím papírem.
6
Pečte v troubě předehřáté na 180 stupňů zhruba 40 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dýňové cupcakes

Dýňové cupcakes

Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

Dýňové cupcakes

Dýňové cupcakes

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Halloween
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr krupice Dýňová semínka Dýňové pyré Hladká mouka Hřebíček mletý Jedlá soda Mléko Muškátový oříšek Olej Prášek do pečiva Skořice Sůl Vejce Vlašské ořechy

Čokoládové sušenky

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr na česneku - Balkán

Kapr na česneku - Balkán

Pikantní okurkový salát

Pikantní okurkový salát

Bublanina do hrníčku

Bublanina do hrníčku

Katův šleh (drůbeží)

Katův šleh (drůbeží)

Pikantní vepřové se smaženou rýží

Pikantní vepřové se smaženou rýží

Hermelín / Camembert v listovém těstě

Hermelín / Camembert v listovém těstě

Borůvkové muffiny - rumové

Borůvkové muffiny - rumové

Grilovaný květák (brokolice)

Grilovaný květák (brokolice)

Margot buchta z remosky

Margot buchta z remosky

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Čokoládové sušenky

Poslední sledované recepty

36
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
14
Srbské rizoto
Srbské rizoto
12
Bramborovo-vepřové karbanátky s uzeným bůčkem
Bramborovo-vepřové…

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Veronika Rajek zaútočila na manželku Majka Spirita: Byla jsi eskort v Dubaji, napsala jí

Veronika Rajek zaútočila na manželku Majka Spirita: Byla jsi eskort v Dubaji, napsala jí

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Další doporučené recepty:

Dýňový cheesecake
Dýňový cheesecake
Dýňový cheesecake s javorovým sirupem
Dýňový cheesecake s javorovým sirupem
Dýňový cheesecake s ricottou
Dýňový cheesecake s ricottou
Dýňový chlebíček
Dýňový chlebíček
Dýňový chlebíček
Dýňový chlebíček
Dýňový chlebíček z pižmové dýně
Dýňový chlebíček z pižmové dýně
  • Recepty.cz
  • Dýňový chlebíček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact