Cheesecake je oblíbený druh dortu tvořený tradičně sušenkovým korpusem a krémovou vrstvou. Existuje v pečené i nepečené variantě a v nepřeberném množství příchutí, od ovocných přes čokoládovou až třeba právě po dýňovou verzi.
RADA: VIDEO, jak na nekynuté lívance bez vajec!
RADA: VIDEO, jak připravit domácí Míša řezy!
Dýňové muffiny
Dýňové cupcakes
Dýňové tartaletky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šťáva z malin, jahod apod.
Tvarohová buchta s margotkou
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Benediktinská vejce
Okurkovo-tvarohový salát s koprem
Dalamánky z chleba
Bramborovo cuketová polévka -…
Tvarohové lívance
Margot buchta z remosky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory