Mleté maso osolíme, ochutíme cibulí, česnekem, pepřem a kari, promícháme. Přidáme mléko (vodu), strouhanou dýni, vejce a čerstvou strouhanku, vše dobře promícháme a ze směsi tvoříme placičky - karbanátky, které z obou stran smažíme v rozpáleném oleji.
2
Podáváme s vařeným bramborem, kaší nebo šťouchanými brambory.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Šárka
|19. 8. 2016 14:11
Byly výborný :-* jen jsem dýni ze skušenosti před rodinkou víc zamaskovala a strouhala na jembém struhadle. Kari bylo v mase skvělé!
Iva Suchá
|15. 10. 2013 10:17
Do karbanátků normálně přistrouhávám bramboru, jsou pak šťavnatejší. S dýní jsem vyzkoušela poprvé a je to skoro to samé, jen jsou barevnější. Prima nápad.