Troubu zapněte na 175 °C. Plech vyložte pečicím papírem.
2
Prosejte mouku se špetkou soli, práškem do pečiva a kořením. Rozpuštěný kokosový olej prošlehejte se vším cukrem. Přidejte dýňové pyré a důkladně prošlehejte. Postupně přidejte suchou směs a nakonec vmiste i čokoládu. Na plech vyložený pečicím papírem klaďte lžící hromádky a sušenky pečte 10–12 minut dozlatova.
3
Po vyndání je nechte na plechu asi 2 minuty zchladnout a teprve pak sundávejte, jinak by se polámaly. Náš TIP: Dýni očistěte, nakrájejte na menší kostičky, zalijte vodou, asi 1 cm nad ni. Uvařte, a až trochu prochladne, dohladka rozmixujte. Zbylé pyré můžete zamrazit nebo z něj udělat třeba polévku.