• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Dýňové sušenky s čokoládou
Napište svůj komentář k receptu

Dýňové sušenky s čokoládou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 9
doba přípravy: 35 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dýňové sušenky s čokoládou
Dýňové sušenky s čokoládou
Dýňové sušenky s čokoládou
Dýňové sušenky s čokoládou
Dýňové sušenky s čokoládou
Dýňové sušenky s čokoládou
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

18 porce
    • sůl
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • hřebíček
    • prášek do pečiva 1/2 lžičky
    • zázvor
    • čokoláda veganská 3/4 hrnku
    • muškátový oříšek
    • 1,50
      hrnek celozrnná mouka
    • dýňové pyré 3/4 hrnku
    • skořice - mletá
    • cukr krupice 1/2 hrnku
    • třtinový cukr 1/2 hrnku
    • kokosový olej 1/4 hrnku

Postup přípravy receptu

1
Troubu zapněte na 175 °C. Plech vyložte pečicím papírem.
2
Prosejte mouku se špetkou soli, práškem do pečiva a kořením. Rozpuštěný kokosový olej prošlehejte se vším cukrem. Přidejte dýňové pyré a důkladně prošlehejte. Postupně přidejte suchou směs a nakonec vmiste i čokoládu. Na plech vyložený pečicím papírem klaďte lžící hromádky a sušenky pečte 10–12 minut dozlatova.
3
Po vyndání je nechte na plechu asi 2 minuty zchladnout a teprve pak sundávejte, jinak by se polámaly. Náš TIP: Dýni očistěte, nakrájejte na menší kostičky, zalijte vodou, asi 1 cm nad ni. Uvařte, a až trochu prochladne, dohladka rozmixujte. Zbylé pyré můžete zamrazit nebo z něj udělat třeba polévku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ovesné sušenky s jablky a čokoládou

Ovesné sušenky s jablky a čokoládou

Špaldové sušenky s čokoládou

Špaldové sušenky s čokoládou

Měkké sušenky s čokoládou

Měkké sušenky s čokoládou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • janatka | 10. 10. 2019 12:09

    Dnes vyzkoušeno, jen jsem ubrala polovinu cukru a ještě se mi to zdálo hodně sladké. Jinak moc dobré, vonělo to po celém bytě.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Zdravě i chutně Moučníky Pečení Vegetariáni Vegani Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celozrnná mouka Čokoláda Cukr krupice Dýňové pyré Hřebíček Kokosový olej Muškátový oříšek Prášek do pečiva Skořice - mletá Sůl Třtinový cukr Vanilkový cukr Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Prošívaná deka

Prošívaná deka

Rybízový koláč IV.

Rybízový koláč IV.

Podmáslový chléb - moc dobrý

Podmáslový chléb - moc dobrý

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Mřížkový koláč : pudinkovo-makový

Mřížkový koláč : pudinkovo-makový

Domácí gyros

Domácí gyros

Piškotový korpus - dvoupatrový dort

Piškotový korpus - dvoupatrový dort

Hermelín / Camembert v listovém těstě

Hermelín / Camembert v listovém těstě

Uzenářský maxichleba s cibulovým salátem

Uzenářský maxichleba s cibulovým…

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

24
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
15
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
15
Smažený květák (brokolice) v pivním těstíčku
Smažený květák …
13
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
12
Domácí Cheesecake
Domácí Cheesecake

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Smutek na hudební scéně: Zemřel zpěvák (†60) oblíbené kapely! Truchlí manželka i fanoušci

Smutek na hudební scéně: Zemřel zpěvák (†60) oblíbené kapely! Truchlí manželka i fanoušci

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Dýňové ragú (nejen) s masem
Dýňové ragú (nejen) s masem
Dýňové rizoto
Dýňové rizoto
Dýňové smoothie
Dýňové smoothie
Dýňové tartaletky
Dýňové tartaletky
Dýňové zelí - sladkokyselé
Dýňové zelí - sladkokyselé
Dýňovo - bramborové pyré
Dýňovo - bramborové pyré
  • Recepty.cz
  • Dýňové sušenky s čokoládou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact