• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dýňové pudinkové řezy
Napište svůj komentář k receptu

Dýňové pudinkové řezy

0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 16
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dýňové pudinkové řezy
Dýňové pudinkové řezy
Dýňové pudinkové řezy
Dýňové pudinkové řezy
Dýňové pudinkové řezy
Dýňové pudinkové řezy
Dýňové pudinkové řezy
Dýňové pudinkové řezy
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

10 porce
  • Těsto
    • 3
      ks vejce
    • 100
      g cukr krupice
    • 100
      ml voda
    • 100
      ml olej
    • 250
      g špaldová mouka v mých řezech jsem měla půl špaldové a půl obyčejné mouky
    • 1
      ks prášek do pečiva
  • Dýňový pudink
    • 1
      ks dýně použijeme dýni hokaido, pokud je menší, může být celá
    • 1
      ks vanilkový pudink
  • Šlehačka
    • 1
      ks smetana ke šlehání
    • 1
      ks ztužovač šlehačky

Postup přípravy receptu

1
Nejdříve vyšleháme žloutky s cukrem, olejem, vodou, moukou a nakonec s práškem do pečiva. Ušleháme sníh z bílků a smícháme s předchozím těstem. Těsto nalijeme na plech vyložený pečicím papírem nebo do pečící formy a pečeme 200 °C asi 20 minut.

RADA: VIDEO, jak vyšlehat sníh bez bílků

2
Dýni nakrájíme na malé kostičky a dáme vařit do hrnce tak, aby kostičky byly pod hladinou, ale nepřidáváme vodu zbytečně navíc, aby byl pudink hustý. Po uvaření dýni rozmixujeme do hladka tyčovým mixérem. Za stálého míchání přidáme vanilkový pudink (na půlku dýně 1 pudink, na celou dýni 2 pudinky), dokud pudink nezačne probublávat a nezhoustne jako klasický mléčný pudink. Pudink nalijeme na upečené těsto ve formě nebo na plechu a necháme vychladnout a ztuhnout.
3
Ze smetany vyšleháme šlehačku, do které přidáme ztužovač šlehačky a natřeme na vychladlý pudink. Podáváme.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit míša řezy krok za krokem

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dýňový perník

Dýňový perník

Dýňové cupcakes

Dýňové cupcakes

Dýňové tartaletky

Dýňové tartaletky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Bedřiška
    Bedřiška | 19. 8. 2024 11:53

    Dobrý den můžu se zeptat na velikost formy nebo plechu děkuji ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Dýně Olej Prášek do pečiva Smetana ke šlehání Špaldová mouka Vanilkový pudink Vejce Voda Ztužovač šlehačky

Jak vyšlehat sníh bez bílků

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jogurtové řezy

Jogurtové řezy

Pampeliškový med II.

Pampeliškový med II.

Makovec bez vajec II.

Makovec bez vajec II.

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Hrachová, čočková, fazolová se slaninou - polévka

Hrachová, čočková, fazolová se…

Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem

Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem

Křehké jablkovo-tvarohové řezy

Křehké jablkovo-tvarohové řezy

Jednoduchá avokádová pomazánka

Jednoduchá avokádová pomazánka

Lehký vajíčkový salát s jogurtem

Lehký vajíčkový salát s jogurtem

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak vyšlehat sníh bez bílků

Poslední sledované recepty

74
Ředkvičková pomazánka se sýrem
Ředkvičková pomazánka se…
70
Korejská rýže Bibimbap
Korejská rýže Bibimbap
42
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Dušené vepřové maso s…
34
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
31
Hruškový závin II.
Hruškový závin II.

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Dýňové placičky
Dýňové placičky
Dýňové placičky II.
Dýňové placičky II.
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Dýňové pyré s bramborem
Dýňové pyré s bramborem
Dýňové pyré univerzální
Dýňové pyré univerzální
Dýňové ragú (nejen) s masem
Dýňové ragú (nejen) s masem
  • Recepty.cz
  • Dýňové pudinkové řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact