• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dvojité čokoládové brownies
Napište svůj komentář k receptu

Dvojité čokoládové brownies

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dvojité čokoládové brownies
Nahrát fotku
 

Suroviny

16 porce
    • 0,75
      hrnek hladká mouka
    • 0,25
      lžička jedlá soda
    • 0,25
      lžička sůl
    • 0,33
      hrnek máslo
    • 0,75
      hrnek cukr krupice
    • 2
      lžíce voda
    • 360
      g čokoláda
    • 1
      lžička vanilka
    • 2
      ks vejce
    • 1
      hrnek vlašské ořechy hrubě nasekané

Postup přípravy receptu

1
Máslo, cukr a vodu přivést do varu a ihned odstavit. Přidat 1/2 dávky čokolády, předem nakrájené a vanilku. Míchat do rozpuštění čokolády, tj. až je směs hladká. Přendat do větší mísy, přidat vždy po jednom vejci, pak po částech mouku předem smíchanou se solí a sodou. Nakonec vmíchat druhou polovinu hrubě nakrájené čokolády (asi 1x1 cm) a ořechy.
2
Dát do vymazaného pekáčku, o rozměru přibližně 23x23x4 cm a péci v dobře vyhřáté troubě na 160 °C 30-35 minut. Krájet po úplném vychladnutí.
3
Tip: zkoušejte špejlí 2-3 minuty před uvedeným časem. Hlavně nepřepéci. Rychlé, jednoduché a přesto vynikající.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čokoládové Brownies

Čokoládové Brownies

Čokoládové Brownies III.

Čokoládové Brownies III.

Čokoládové brownies s marshmallows

Čokoládové brownies s marshmallows

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Bára Lomová | 31. 5. 2012 14:37

    jsem se upsala, cca 80g.. ale i tak

  • Bára Lomová | 31. 5. 2012 14:35

    Helenko, jednoduchá matematika. Když je hrnek 250g a máslo má také 250g, tak kolik bude 1/3? 70g... mně to tedy složité nepřijde :-\ :-P

  • Barbora Polakova | 28. 11. 2006 22:35

    Vynikajuce, toto je pre milovnikov cokolady ako som ja,urcite budem robit castejsie.Piekla som na 170 C 35 min.

  • Jana Han | 10. 11. 2005 18:24

    Predpis je americky originalni. V USA se pouzivaji temer vsude jen hrnicky, lzice a lzicky a to pro jednoduchost. Ja s tim take nesouhlasim, myslim, ze vazeni je presnejsi. Mate pravdu, ze by bylo jednoduzsi uvadet hmotnost a tak jsem vam to prepocitala - je to 70g masla, ale nezapomente ho pro tento recept rozpustit. Jinak u nektereho predpisu je uvedeno, kolik je hmotnost 1 lzice, 1 lzicky a 1 hrnicku. Juknete se o par dnu zpet. Doufam, ze vam toto pomuze. Zdravi Jana Han

  • helenus | 10. 11. 2005 11:50

    Zaujímavý recept, ale medzi nami dievčatami - ako odmerám 1/3 hrnčeka masla? To ho mám rozpustiť a merať tak a čo je navyše nechať opäť stuhnúť? Alebo ho mám stuhnuté tlačiť do pohára napr. lyžicou? Nebolo by jednoduchšie uvádzať hmotnosť surovín? Určite by to bolo presnejšie, ako meranie na poháre a lyžice :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Brownies
Moučníky Buchty Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr krupice Hladká mouka Jedlá soda Máslo Sůl Vanilka Vejce Vlašské ořechy Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené rybí filety

Zapečené rybí filety

Bochánek, který se vždy povede

Bochánek, který se vždy povede

Zapečené palačinky se špenátem

Zapečené palačinky se špenátem

Bábovka olejová

Bábovka olejová

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Perníková chaloupka

Perníková chaloupka

Skrytý banánový koláč

Skrytý banánový koláč

Kompot z hroznového vína

Kompot z hroznového vína

Čokoládová poleva se zakysanou smetanou

Čokoládová poleva se zakysanou…

Doporučujeme

30 minut
"Pizza" z lilku

"Pizza" z lilku

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

50
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
47
Zapečená červená čočka s kuřecím masem a mozzarellouu
Zapečená červená čočka s…
44
Těstoviny (nejen) s krevetami a cuketou
Těstoviny (nejen) s…
43
Celerová polévka s jablky
Celerová polévka s jablky
40
Bramboráky se zelnou směsí
Bramboráky se zelnou…

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Štvou sebe i okolí: Znáte největší puntičkáře podle horoskopu?

Štvou sebe i okolí: Znáte největší puntičkáře podle horoskopu?

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Zneužili nizozemskou princeznu (21): Falešné porno!

Zneužili nizozemskou princeznu (21): Falešné porno!

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

  • Recepty.cz
  • Dvojité čokoládové brownies
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact