Bůček osolíme a v tlakovém hrnci ho spolu s několika kuličkami nového koření,pepře a 4 pokrájenými stroužky česneku uvaříme doměkka.
2
Pak ho necháme úplně vychladnout.Mezitím oloupeme zbylý česnek a cibuli nakrájíme na tenké plátky.Do šálku nalejeme asi 3 lžíce oleje,prolisujeme do něj přibližně 10 stroužků česneku,přidáme po lžičkce sladké a pálivé papriky a dobře promícháme.Studený bůček prošpikujeme zbylými stroužky česneku a hojně potřeme paprikovo-česnekovou pastou.
3
Na alobal dáme polovinu pokrájené cibule,položíme na ni bůček a ten zasypeme zbytkem cibule.Pečlivě zabalíme a na týden uložíme v chladničce.Pak krájíme na plátky a podáváme s bílým pečivem.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.