• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Dušený špenát
Napište svůj komentář k receptu

Dušený špenát

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 33
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dušený špenát
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g mražený špenát
    • 50
      g máslo
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • pepř mletý
    • sůl
    • 100
      ml smetana

Postup přípravy receptu

1
Kostku mraženého špenátu vložíme do hrnce, přikryjeme pokličkou a při mírné teplotě rozmrazíme. Na másle zasklovatíme na kostičky nakrájenou cibuli přidáme utřený česnek, zasypeme hladkou moukou a necháme lehce zrůžovět.
2
Z rozmrazeného špenátu za stálého míchání vydusíme přebytečnou vodu a vmícháme do něj zásmažku. Vše řádně promícháme, chvíli povaříme a ochutíme pepřem a solí. Nakonec doplníme smetanou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušený špenát s rajčaty, uzeným tofu a kukuřicí (cizrnou)

Dušený špenát s rajčaty, uzeným tofu…

Dušený listový špenát na slanině

Dušený listový špenát na slanině

Dušený listový špenát na špeku (slanině)

Dušený listový špenát na špeku …

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • B. | 27. 2. 2017 22:06

    1. Cibulku nenecháme"zesklovatět", ale počkáme, až bude minimálně do zlatova a dostaví se i nějaká Chuť. 2. S cibulkou snažíme současně i špek. 3. Smetana je možná volba, ale počítejte s tím, že absorbuje hodně z chuťové bohatosti. 4. Vajíčko se přidat může, ale je to zbytečné. 5. Chuť je třeba jemně a opatrně doladit i špetkou cukru. 6. Pokud máme špenát čistý, předem nedochucovaný, můžeme do něj dát půl kostky bujónu. Kolik tuku do zásmažky, kolik mouky, kolik soli, pepře, česneku, to už si musí vychytat každý sám.

  • jíra | 4. 7. 2015 09:41

    Zkusili jste udělat špenát ze salátu?Když se jej hodně urodí tak jej spařím,namelu nechám na sítu cedit a šup s ním po vychladnutí do mrazáku.

  • Denisa | 6. 4. 2015 16:14

    Nedělala jsem špenát z protlaku, ale ze sekaneho spenatu, a byl luxusní!!! Takže děkuji za recept :-)

  • Petr | 14. 3. 2015 10:28

    Vytrhněte sporák ze zdi a hoďte ho z okna. Toto může být pouze exkrement nemocné krávy. Už nikdy nevařte a nebo to nikde nepublikujte. P.S. Exkrement je česky hovno. :-P

  • Zdena | 15. 7. 2013 09:25

    Moje maminka vždy dělala špenát víceméně tak, jak všichni popisují, ale přidávala vždy na kostičky nakrájený špekáček a na zahuštění trochu strouhanky a vajíčko. A hlavně, hodně třeného česneku! Výsledek byl krásně hustý a skvělý, který se plnil do slaných amolet. A protože to bývalo vždy vynikající, tak místo zarolování, jsem si špenát namazala na amoletu na talíři hodně vysoko /min. 1 cm/ a pak si krájela čtverečky. Naprosto nepřekonatelmné. Zkuste to!

  • Tomáš | 1. 7. 2013 14:35

    Ke špenátu bramborovou kaši? No to snad né

  • Martinka | 23. 6. 2013 09:08

    Po uvaření tohoto receptu můžu konečně říct, že umím udělat výborný špenát :-*

  • nikol | 24. 5. 2013 12:33

    Není přece žádný problém si špenát dozahustit podle sebe. :-)

  • Anicka19 | 3. 4. 2012 12:11

    Dělala jsem jinak špenát,ale tento je o hodně lepší :-)

  • Jarouš | 10. 8. 2011 11:43

    Zase jedna nesmyslná pověra. A za interpunkčním znaménkem se v textu dělá mezera, prostě jako mezi slovy.

  • dagmar motlová | 29. 12. 2009 12:18

    Zkuste do hotového nastrouhat balkánský sýr-výborné, i pro ty co špenát nemusí! Já taky Findus, nebo i jiný, ale porcovaný, listový...

  • dagmar motlová | 29. 12. 2009 12:18

    Zkuste do hotového nastrouhat balkánský sýr-výborné, i pro ty co špenát nemusí! Já taky Findus, nebo i jiný, ale porcovaný, listový...

  • Olga Zehnalová | 29. 12. 2009 09:00

    ...Naša rodina má špenát veľmi rada. Kupujem mrazený, nie pretlak, ale nasekaný na drobné kúsočky a zmrazený do takých špalíkov alebo guličiek- Bonduelle alebo Findus. Urobím redšiu zásmažku s cibuľkou, pridám trocha rozmrazený špenát, nechám rozpustiť, pridám mlieko, povarím, ochutím hodne cesnakom, ten nesmie chýbať, mleté korenie, soľ a na koniec dám majorán. podávam so zemiakovou kašou a volským okom alebo s opečenou klobásou, alebo nejakým mäskom.

  • michal jakouš | 28. 12. 2009 13:19

    na můj vkus moc tekutej

  • Zora Manasová | 27. 8. 2009 22:00

    Anton 009, keď sú tie kecy trapné, prečo ich čítate? Ale k receptu - neviem ako v iných krajoch, ale u nás je špenát bez mlieka či smotany považovaný za polievku. Stačí vodu pustenú špenátom vyliať, doliať mlieko podľa toho ako ho chceme hustý a netreba ani zápražku. Mne teda múka do omáčok a prívarkov veľmi nevonia, stačí menej vody a je to husté aj bez toho. A, samozrejme, do špenátu patrí cesnak, bez toho je to naozaj bez chuti.

  • anton 009 | 27. 8. 2009 18:41

    Zdravím všechny, přečetl jsem si ty trapné kecy na adresu dušeného špenátu a mám jen jednu věc. Receptů je tady mraky, všichni komentují, ale ti co něco napadají přímo tady nikdy nenapíšou jak je to lepší, to je škoda, proto jim radím, jestli vám to nechutná, tak nedělejte, jen tak mimochodem, takto upravený špenát jíte skoro v každé "hotovkové" hospodě. Já tento recept chválím, jediné co dělám na víc, přidávám vejce a krapet pimenta

  • Dee-sha | 8. 11. 2007 14:40

    Souhlasím s paní Šindlerovou, mě špenát z jídelny moc moc chutnal.. Někdy jde spíš o to, což jsem taky zažila, že jeden spolužák řekne - No fuj, to se nedá jíst.. a ostatní, aby nebyli nějací looseři se přidají. Měla jsem jednu takovou kamarádku, která jen, co otevřela dveře školní jídelny, tak řekla dost nahlas NO FUJ a byl třeba řízek, na který jsme se těšili celý týden dopředu... Ale naštěstí tak za měsíc přestala na obědy chodit :-D

  • Zuzana Šindlerová | 18. 7. 2007 20:08

    No, je to trochu mimo recept, ale musím na obranu školních jídelen, jakožto vedoucí jedné z nich, říct, že mě celkem zabolely poznámky o nepoživatelnosti špenátu ve školách, protože v naší jídelně patří špenát k těm populárním jídlům a rozhodně nevypadá "černě" ani jako "řezanka". Asi máte, Šárko a Simčo, negativní zkušenosti, ale u nás děti špenát milují, hlavně s bramboráčky a moravským vrabcem nebo vajíčkem natvrdo.

  • Di | 18. 7. 2007 14:16

    Víte Pavle, nejde o zkoumání, ale mléko nebo smetana neutralizují látky, které někteří lidé nemusejí dobře trávit. Domnívám se, že to není železo, ale kyselina šťavelová. Takže to není věda, ale péče o žaludky našich strávníků.

  • Sarka Honzakova | 18. 7. 2007 13:56

    Simco, souhlasim, mam stehnou zkusenost. Dcera ji spenat jen doma. Ja pri vzpomince na skolni "cerny" spenat, ktery se snazili zesvetlit kusy michanych vajec taky zrovna neslintam. Proto ani do spenatu vejce nedavam. Jo, to by bylo na vyzkumnou praci...Vliv skolnich jidelen na gastronomii ceskych domacnosti :-D

  • Simča Sládková | 18. 7. 2007 13:33

    Helo - to je jako bych řekla "proč zbytečně maso", když si přečtu váš příspěvek. Vy prostě jste zvyklí jíst špenát s hovězím na zázvoru, jiní tu píší, že špenát je nejlepší s pečeným bůčkem. A my ho milujeme s volským okem a třenými noky - a se zásmažkou. Ta ho totiž dost zjemní.... Jinak jak tu někdo zmínil "špenát alá školní kuchyně", tak i naše dcery, které špenát milují tu "školněkuchyňovou řezanku" nemusí.

  • Anonym | 18. 7. 2007 11:56

    Pavle mluvíte mi z duše. Dost často si při čtení některých komentářů kuchařinek říkám, chudáci chlapi, někteří se snad ani pořádně nenajedí....ale snad mají ještě maminky a babičky. Honza

  • Pavel | 18. 7. 2007 11:26

    Paní Hela, špenát vůbec neobsahuje tolik železa, jak se o něm někdy básnilo.Ve školních jídelnách děti nechtějí jíst špenát zejména proto, že tam není mléko (smetana), která jídlo zjemní. Člověk se má stravovat zdravě, ale všechno s mírou. Jídlo má být nejenom zdravé, ale i chutné. Manželka dělá špenát jak paní Simča a Danka. Jem hrdý,že umí vařit a nezkoumá takové věci, že smetana negativně působí na železo.

  • Hela - | 18. 7. 2007 10:29

    Ta bouře ohledně úpravy špenátu mně vyprovokovala uveřejnit recept na Hovězí na zázvoru, bez něhož si špenát snad ani nedovedu představit. Už při vyslovení toho názvu polykáme sliny. A jinak špenát: zpěnit cibulku na oleji, na to protlak, pak 2 stroužky čersneku, 1 vejce a sůl. Smetana působí negativně na železo obsažené ve špenátu a ta mouka...proč zbytečně kalorie?

  • Simča Sládková | 17. 7. 2007 10:23

    Koukám, že mám asi vyjímku mezi manžely a dětmi - u nás máme špenát skoro jednou týdně a děti i muž mně přemlouvají, abych ho zase uvařila.... Dělám normální zásmažku (bez cibule), na to hodim povolené 3 kostky špenátu, prohřeji, okořením majoránkou, solí a fůůůůrou česneku. A pro zjemnění přidám trochu mléka (někdy jedno vejce). A celá rodina se po tom může utlouct :o)))

  • Tereza J. | 17. 7. 2007 08:01

    Danka, špenát nemusí byť len príloha. Ja by som ich naučila jesť špenát cez iné jedná. Mám tu recept Špenátovo-masový dort, vyskúšajte, keďže je tam mäso, chutí aj mäsožravcom, skúste špenátové placičky, záviny a pod. Špenát má bohaté využitie, nielen ako príloha.

  • Di | 17. 7. 2007 07:28

    Nejsem vybíravá, ale právě klasické spojení pečeného masa (zvláště tučnějšího) a špenátu mě od jedení zelené pochoutky naprosto odradilo. Hlavně proto, že mému žaludku nepřipadalo příliš vhodné. Špenát s palačinkami mám mnohem raději a miluju špenátovou polévku. Včera jsem zkusila zdejší falešné gnochi se špenátovou omáčkou (nemají chybu). Když někdo nejí špenát, tak to není myslím žádná katastrofa. Zase tolik živin, jak se dříve omylem myslelo, tato zelenina nemá. Nejíst ryby mi připadá mnohem větší škoda. Právě jsem se vrátila z Istrie, ktde se ryby a mořské plody podávají zásadně s mangoldem nebo se špenátem, a to skvělým. Ochucen je podobně jako u nás (hlavně česnekem), ale rozhodně se nemele ani neseká a zůstává v celých listech.

  • Danka Snášelová | 16. 7. 2007 22:32

    Jak naučit naše drahé polovičky jíst špenát? Musí vědět, že špenát je jenom příloha. Na talíř naservírovat bramborové knedliky, pečený bůček a vedle kopeček špenátu, který polít šťávou z pečeného bůčku. Budou se jenom olizovat a postupně získají ke špenátu kladný vztah. Já dělám mražený špenát. Dávám do něho hodně česneku, smetanu a ještě mléko. Špenát potom nemá tak výraznou tmavě zelenou barvu.Má lahodnou, smetanovou chuť. Někdo do špenátu mléko nebo smetanu vůbec nedává. Mně takový špenát nechutná. Připadá mi jak tráva nebo kopřiva. Pochopitelně každý má rád něco jiného. Dětem doporučuji dát smetanový špenát s hranolkami a volským okem. Foto je velice hezké. Takovou světle zelenou barvu má i můj špenát. Někdy když přidám více mléka, tak je ještě o něco svetlejší.

  • Sarka Honzakova | 16. 7. 2007 20:47

    Delam spenat jen ze syrovych listu...proto taky ta neonove zelena barva na fotografii.Manzel spenat nejedl...ted po 10 letech manzelsvti ho ma rad, ale...musi byt s omeletou (viz foto), rozmixovany a musi v nem byt hodne cesneku. Pani Jaroslava ma pravdu, horsi nez male deti :-)))

  • Klára | 25. 5. 2007 11:36

    Je to mňamka

  • Anonym | 12. 3. 2007 12:16

    Paní Simono,ja musím svému příteli ten špenát šlehat,aby tam nebyly absolutně žádný kousíčky a upíct kousek bůčku :0),tak to potom sní!

  • Jaroslava Oumarová | 12. 3. 2007 10:38

    Simono, já jsem ho zabalila do bramborového těsta a udělala jako přílohu k masu takové plněné roládky. Když neměl jinou přílohu, ochutnal, ono je to dobré i to hezky vypadá a příště už snědl trošku špenátu i jen tak...Ale chce to trpělivě, jak s malými dětmi :-)))

  • Simona | 12. 3. 2007 04:17

    Výborný špenátek! A jak naučit jíst špenát manžela?

  • Lada Kovářová | 31. 1. 2007 20:12

    Nenutit a vydržet :-) Dcerka miluje špenát a ryby od batolecího věku, syn vzal tyto pokrmy na milost až v osmi letech...

  • Tana | 31. 1. 2007 20:04

    dnes jsem take pochutnala na NOBLESNIM spenatu :) ale moje dite ho odmitlo pozrit . jak naucit dite jist spenat a ryby?

  • kuchta | 7. 1. 2007 15:18

    ja osobne jsem dochutil troskou maggi a je to noblesni:)a taky cesneku jsem dal trosku vic a opravdu pratele,nema to ani jednu vadu :) a rozmrazuji jedine na plotne a pozvolna,a ona se vam postupne odpari i ta voda,takze nemusim tak dlouho cekat,az to bude hotovo.

  • kuchař samouk | 9. 11. 2006 08:24

    pokud nemáte smetanu a nechce se Vám do obchodu, je výborné do špenátu rozmíchat vajíčko nebo dvě.

  • viktorie | 1. 9. 2006 13:44

    zkoušela jsem poprvé špenát , recept jednoduchej v pohodě, zmákla jsem to 1*

  • luckymili | 24. 5. 2006 14:06

    S tou mikrovlnkou se mi to nezdá. Nemyslím, že jídlo ohřívané, nebo připravované v ní je škodlivé. Používám ji už min. 20 let a pokud vím, škodlivé muže být jedině "prosakování" při poškození dvířek a každý rok by se měl na to dělat test přístroji, které se dají zakoupit i u nás ve spec. elek. obchodech.O tom, že špenát se nesmí přihřívat jsem nevěděla, ach, jo, máme ho doma všichni rádi.Dělávám ho také tak, ale zahušťuji vejcem a ochucuji několika kapkami maggi. Pokud dělám pro více lidí, také zahušťuji zásmažkou.

  • Vampire Slayer | 24. 5. 2006 12:24

    Tak, hledám recept špenátu, ale nevím, jaký dělá moje babička a nemůžu se jídovolat. Tak jsem našla podobný recept tomu babiččinému, ale nevím jestli je to ono, prostě, chci udělat prostý špenát, to tak vadí, žeho nikde nemaj?

  • Bára | 13. 4. 2006 11:04

    Ještě že existují tyto stránky. V knížkách se vždycky všechno nenajde. Na zelený čtvrtek - zelený špenát, ale jak ho udělat, když na obaluje je napsáno dále postupujte podle receptu...

  • Monika CVrčková | 24. 3. 2006 12:41

    Náhodou dneska vařím poprvé špetát a díky bohu za to,že autorka to napsala tak jednoduše recept se mi velice líbí.

  • kytka | 4. 2. 2006 06:09

    Já taky nedávám zásmažku, ale strouhaný sýr. To je lahoda....

  • Mgr. Kuba | 3. 2. 2006 20:49

    Mikrovlná trouba funguje tak, že rozpohybovává molekuly vody v potravině. Tímto pohybem vzniká tření, čímž se velmi rychle zahřívají. Aby jídlo z mikrovlnky bylo nezávadné, tak se musí nechat odstát, aby se pohyb zastavil. Doporučuje se min. 5-7 minut. Dobrou chuť.

  • Sanča | 27. 1. 2006 13:05

    Rakovinotvorné látky se tvoří připékáním na plotně, ne v mikrovlnce. Mikrovlnka je na ohřev nejšetrnější.

  • Kaspi | 22. 12. 2005 21:46

    Tvoří se rakovinotvorné látky při ohřívání v mikrovlnce...Jinak nee :-)

  • Anonym | 16. 12. 2005 17:56

    Zítra ho jdu zkoušet, po prvé, doufám že se povede a bude chutnat...

  • Jana Krejčí | 18. 10. 2005 10:34

    Zcela normální postup, nic vyjímečného!

  • Dobromila Nováková | 7. 10. 2005 12:26

    Já dělám špenát bez zásmažky, ale vložím ho osmaženou cibulku a zahušťuji jem někdy(strouhankou-neudělá hrudky a nemusí se vařit). Pozor!Nikdy neohřívejte- ohříváním špenátu se tvoří jedovaté látky!

  • Eďa | 25. 8. 2005 19:27

    A pro chlapy je tam dobré přidat zbytkový olej(šťávu) z pečeného kuřátka. Hned jim to chutná více. A my nedáváme cibuli, ale pouze česnek.

  • Petr Varga | 13. 8. 2005 15:28

    A nastrouhat trosicku muskatoveho orisku.

  • Petr Varga | 13. 8. 2005 15:27

    A nastrouhat trosicku muskatoveho orisku.

  • Linda | 15. 6. 2005 13:53

    Já do něj také přidávám vajíčka a všem moc chutná.

  • leika | 15. 6. 2005 09:19

    je mňamkový..já do něj umím dát i ze dvě rozkvedlaná vajíčka :-)

  • Michaela | 25. 5. 2005 23:13

    je to velmi dobré a chutné - a není to zas tak těžké(protože já jsem totiž v kuchyni začátečnice) :)

  • Sylvie Čermáková | 13. 12. 2004 15:05

    Při správném dochucení opravdu výborný je, především také levný, ale že by byla příprava pracná ?? :))

  • Milan Vařený | 3. 9. 2004 09:37

    Nevěděl jsem, že i špenát dokáže být pracný, ale vyplatí se! Výborné! A levné!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny
Přílohy Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hladká mouka Máslo Mražený špenát Pepř mletý Smetana Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mramorová bábovka ze šlehačky

Mramorová bábovka ze šlehačky

Rohlíčky s ořechovou náplní

Rohlíčky s ořechovou náplní

Tradiční tažený štrůdl

Tradiční tažený štrůdl

Červená řepa se zelím

Červená řepa se zelím

"Low Temperature" - Roastbeef

"Low Temperature" - Roastbeef

Broskvový moučník

Broskvový moučník

Zapečené těstoviny s pudinkem

Zapečené těstoviny s pudinkem

Kotlety na šlehačce

Kotlety na šlehačce

Jáhlové muffiny

Jáhlové muffiny

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

168
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
150
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině
94
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
94
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
83
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Sedlácké karé (kotleta) …

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Dušený listový špenát na slanině
Dušený listový špenát na slanině
Dušený listový špenát na špeku (slanině)
Dušený listový špenát na špeku (slanině)
Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Dušený špenát s rajčaty, uzeným tofu a kukuřicí (cizrnou)
Dušený špenát s rajčaty, uzeným tofu a…
Dušený špenát se schwarzwaldskou šunkou
Dušený špenát se schwarzwaldskou šunkou
Dušený uzený květák s těstovinami
Dušený uzený květák s těstovinami
  • Recepty.cz
  • Dušený špenát
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact