• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Napište svůj komentář k receptu

Dušený pikantní bůček s kedlubnou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 8
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Dušený pikantní bůček s kedlubnou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 600
      g vepřový bůček libovější, bez kůže a kostí
    • 300
      g kedlubna očištěná, nebo patizon
    • 1
      ks cibule větší
    • 1
      lžíce zázvor čerstvě nastrouhání
    • 1
      lžíce česnek čerstvě nastrouhaný
    • 2
      lžíce worcestrová omáčka
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • sádlo
    • jíška
    • vývar

Postup přípravy receptu

1
Libovější vepřový bok pokrájíme na kostky a dáme do misky. Přidáme olej, zázvor, česnek, worcester, pepř a trošku osolíme. Vše dobře promícháme a necháme alespoň dvě hodiny proležet, nejlépe však přes noc.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
Cibuli pokrájíme na kostičky a na troše sádla (oleje) ji osmažíme lehce dozlatova. Pak přidáme naložené kostky masa a za občasného promíchání je osmažíme ze všech stran. Přilijeme cca 2 dl vývaru a dusíme na mírném ohni, pod poklicí doměkka, za občasného promíchání a případného podlití.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

3
Když je maso měkké, přisypeme na kostičky nebo nudličky pokrájenou kedlubnu (lze použít i patizon) a ještě krátce podusíme, aby byla kedlubna měkká na skus. Dle potřeby přilijeme vývar, zahustíme troškou jíšky, necháme ještě krátce provařit a případně dosolíme a opepříme.
4
Podáváme s vařeným nebo šťouchaným bramborem, noky, rýží...

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně vařit rýži

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Grilovaný vepřový bůček z přeštických vepřů na celerovém salátu

Grilovaný vepřový bůček z přeštických…

Marinovaný vepřový bůček s povidly

Marinovaný vepřový bůček s povidly

Glazovaný vepřový bok

Glazovaný vepřový bok

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Jíška Kedlubna Olej Pepř mletý Sádlo Sůl Vepřový bůček Vývar Worcestrová omáčka Zázvor

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsa v hořčičné omáčce

Kuřecí prsa v hořčičné omáčce

Nakládaný balkánský sýr III.

Nakládaný balkánský sýr III.

Bůčková roláda v alobalu

Bůčková roláda v alobalu

Chléb

Chléb

Palačinkový Dort s ovocem

Palačinkový Dort s ovocem

Kuřecí nudličky pro labužníky

Kuřecí nudličky pro labužníky

Cizrnový salát s rajčaty a chorizem

Cizrnový salát s rajčaty a chorizem

"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)

"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)

Bezinkový džem (rosol) - květový

Bezinkový džem (rosol) - květový

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

105
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
64
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
64
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
44
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
32
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Další doporučené recepty:

Dušený lilek s vajíčkem
Dušený lilek s vajíčkem
Dušený listový špenát na slanině
Dušený listový špenát na slanině
Dušený listový špenát na špeku (slanině)
Dušený listový špenát na špeku (slanině)
Dušený špenát
Dušený špenát
Dušený špenát s rajčaty, uzeným tofu a kukuřicí (cizrnou)
Dušený špenát s rajčaty, uzeným tofu a…
Dušený špenát se schwarzwaldskou šunkou
Dušený špenát se schwarzwaldskou šunkou
  • Recepty.cz
  • Dušený pikantní bůček s kedlubnou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact