• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Napište svůj komentář k receptu

Dušený pikantní bůček s kedlubnou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 8
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Dušený pikantní bůček s kedlubnou
Dušený pikantní bůček s kedlubnou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 600
      g vepřový bůček libovější, bez kůže a kostí
    • 300
      g kedlubna očištěná, nebo patizon
    • 1
      ks cibule větší
    • 1
      lžíce zázvor čerstvě nastrouhání
    • 1
      lžíce česnek čerstvě nastrouhaný
    • 2
      lžíce worcestrová omáčka
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • sádlo
    • jíška
    • vývar

Postup přípravy receptu

1
Libovější vepřový bok pokrájíme na kostky a dáme do misky. Přidáme olej, zázvor, česnek, worcester, pepř a trošku osolíme. Vše dobře promícháme a necháme alespoň dvě hodiny proležet, nejlépe však přes noc.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

2
Cibuli pokrájíme na kostičky a na troše sádla (oleje) ji osmažíme lehce dozlatova. Pak přidáme naložené kostky masa a za občasného promíchání je osmažíme ze všech stran. Přilijeme cca 2 dl vývaru a dusíme na mírném ohni, pod poklicí doměkka, za občasného promíchání a případného podlití.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

3
Když je maso měkké, přisypeme na kostičky nebo nudličky pokrájenou kedlubnu (lze použít i patizon) a ještě krátce podusíme, aby byla kedlubna měkká na skus. Dle potřeby přilijeme vývar, zahustíme troškou jíšky, necháme ještě krátce provařit a případně dosolíme a opepříme.
4
Podáváme s vařeným nebo šťouchaným bramborem, noky, rýží...

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně vařit rýži

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Grilovaný vepřový bůček z přeštických vepřů na celerovém salátu

Grilovaný vepřový bůček z přeštických…

Marinovaný vepřový bůček s povidly

Marinovaný vepřový bůček s povidly

Glazovaný vepřový bok

Glazovaný vepřový bok

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Jíška Kedlubna Olej Pepř mletý Sádlo Sůl Vepřový bůček Vývar Worcestrová omáčka Zázvor

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Arabská rýže

Arabská rýže

Ševcovský salát

Ševcovský salát

Jablkový krémeš

Jablkový krémeš

Koláč inspirován tiramisu

Koláč inspirován tiramisu

Vynikající vanilková zmrzlina

Vynikající vanilková zmrzlina

Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou

Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou

Sladké jednohubky

Sladké jednohubky

Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky, dýní...

Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky,…

Puding s chia semínky a pomerančem

Puding s chia semínky a pomerančem

Doporučujeme

30 minut
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným hráškem

Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

268
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
231
Dýňová tortila
Dýňová tortila
160
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
150
Máslové řízky
Máslové řízky
131
Knedlíkové nebo toustové kapsy
Knedlíkové nebo toustové…

Zajímavé články

Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si Dutch baby!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si…
Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak složit naplněnou tortillu
Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak…
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového, taženého, pivního i mrkvového těsta
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového,…
AHA.cz Charlotte Gottová a syn Mareše? Zamilovaný pohled mluví za vše

Charlotte Gottová a syn Mareše? Zamilovaný pohled mluví za vše

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Strie nebo popraskaná kůže? Víme, jak zatočit s obojím!

Strie nebo popraskaná kůže? Víme, jak zatočit s obojím!

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Velká zpověď Jany Adamcové: Adamce unesla Maschková!  A pravda o rakovině

Velká zpověď Jany Adamcové: Adamce unesla Maschková! A pravda o rakovině

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Psychologický test: Ve svém podvědomí najdete odpověď na to, co vás trápí!

Psychologický test: Ve svém podvědomí najdete odpověď na to, co vás trápí!

Další doporučené recepty:

Dušený lilek s vajíčkem
Dušený lilek s vajíčkem
Dušený listový špenát na slanině
Dušený listový špenát na slanině
Dušený listový špenát na špeku (slanině)
Dušený listový špenát na špeku (slanině)
Dušený špenát
Dušený špenát
Dušený špenát s rajčaty, uzeným tofu a kukuřicí (cizrnou)
Dušený špenát s rajčaty, uzeným tofu a…
Dušený špenát se schwarzwaldskou šunkou
Dušený špenát se schwarzwaldskou šunkou
  • Recepty.cz
  • Dušený pikantní bůček s kedlubnou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact