Vynikající :-) .... I se mi povedlo na konec pěkně opéct, dávám 1* :-) :-)
Podávala jsem květák s bramborama, ale nešel mi tak opéct jako je na obrázku. Komu se tak hezky povedl? Jak to udělat aby byl takový pěkný? Díky vám za radu.
Co se k tomu hodi za prilohu?
Vynikající. Opravdu překvapil. Jednoduchý, voňavý, měkoučký. Nejspíš u nás bude často k večeři. Díky
Tak jednoduché a dobré. Udělala jsem ho na véčeři a přítel ho chtěl další den znova :-) Takové recepty mám ráda.
opravdu vynikající. člověk nechce věřit, že je to jen květák :-) perfektní záležitost, navíc velmi jednoduchá na přípravu
Výborné!!!! Přiznávám, že jsem to nečekala, ale je to opravdu skvělé. A jeden květák je fakt málo :-)
Vyzkousela jsem a ted nedelam zeleninu jinak nez na masle. Nejen kvetak, ale i brokolici, fazolky, cibulku, brambory na platky, redkvicky, repu, vsecko mozne. Vynikaji, zkuste to!
Tento recept mě zaujal svou jednoduchostí, vyzkoušela jsem ho a mohu doporučit, je to vážně moc dobré. Ideální na čeství chleba, mňam. Jen příště to musím udělat z více než jednoho květáku, taková dobrůtka bude hned pryč :-)
Dnes jsem tuto úpravu také vyzkoušela a příjemně mne překvapila. Jistě nebyla naposled. Opravdu moc dobré.
Nečekaně lahodné! Příště nebudu podávat na společném talíři, skoro na mě nezbylo:-)
V jednoduchosti je krása. Mňamka, už jsem dala 1
Naprosto vynikajici recept, pomalu jsem snedla cely kvetak sama, stale jsem si chodila pridavat,priste uvarim i pro vnucky, uz vidim ty boule za usima. Hodnotim 1*
Ani netušíte, jak moc mě těší, že Vám tenhle květák chutná! Že se neztratí! Babička Schwarzová z Filipovy Huti by měla určitě radost, předvedla mi ho před 40 lety. Hledala jsem právě před chvílí recept na nějaký jiný květák, ale zůstanu u téhle varianty, opravdu zatím neznám lepší. :-)
Dělala jsem z mraženého, jen jsem ho nejdřív nechala rozmrazit, a výsledek byl perfektní. Přílohu nedoporučuji, je to taková dobrota, že je skoro škoda k tomu něco "přikládat" :-)
Mam dotaz: da se to varit i z mrazeneho kvetaku? A jaka priloha je k tomu nejlepsi?
Velmi dobré. Měla jsem už "unavenější" květák ale přesto výborná chut. Děkuju za recept, určitě budu brzy opakovat.
Jednoduché a pritom veľmi dobré. Hodnotím za 1.
Moc dobré, sice mi ten květák moc nezhědnul, ale moc jsme si pochutnali. Jemná chuť.
Vařila jsem to čtyřem k zelenině "nedůvěřivým" mužům, ale chutnalo to všem !
Fakt senzační!To musí chutnat i těm, kteří květák neradi.
Mnamooozni recept, a to ja hned tak neco nepochvalim. Musim priznat, ze jsem ho zkusila jen proto, ze jsme se vecer vratili polomrtvi hlady z tury a doma byl jen ten kvetak a maslo... ale bylo to super, dokonce lepsi nez smazeny kvetak. Jednicka s hvezdickou!!!!!!!!
květák je skvělí,ale je dobrý když do něj přidáte uvařené kuřecí maso a stím to opečete
kvetak je opravdu vyborny,trochu jina verze:dat na jednu hlavu kvetaku lzicku kari koreni,muze se dat do pekace na teplotu 190 stupnu a dusit do mekka.
Je to naprosto dokonalé.
výborný
Květák byl opravdu výborný, vůbec neměl takový ten závan, který mívá při vaření. Doporučuju, je to jednoduché a dobře se to dusí a je to docela rychle hotové. Nemusíte se vůbec bát připálení. Podávala jsem ho s pečenými bramborami. Hodnotím za 1.