Vyzkoušel jsem jak zde někdo doporučoval přidat i trochu mrkve a bylo to dobré. Udělal jsem dvě přílohy a idkyž jsem očekával, že se to bude hodit především k rýži, dopadlo to opačně a lepší to bylo s vařeným bramborem.
kamilio
|3. 6. 2016 17:14
Když použijete místo worchesteru lžičku rybí omáčky, lžičku ústřicové omáčky a rýžový ocet, dostanete se chuťové velmi blízko čínské kuchyni.
Honza
|10. 2. 2013 17:27
Dobrý den, děkuji Vám za inspiraci. Dovolil jsem si malou obměnu (1kg celeru, 1 cibule, olej, 2 stroužky česneku, 1 lžička worcesteru, sůl). Navíc jsem použil tandoori masala, drcený kmín a chilli. Na závěr jsem podusil na malém množství vody a přidal tenké nudličky čerstvého zázvoru. Vznikla tak luxusní příloha ke grilovanému kuřeti, servíroval jsem i se šťávou z celeru.
Mirka P.
|7. 1. 2009 14:54
Měli jsme dnes k obědu jako hlavní chod s rýží a bylo to moc výborné. Tento recept si zaslouží mnoho jedniček!
petra matejkova
|26. 6. 2008 14:34
moc dobre jidlo,jako prilohu jsem dala kuskus.mnamka
Anonym
|28. 6. 2007 17:22
Dala jsem celer a mrkev a místo masového vývaru vodu s podravkou. Rychlý, jednoduchý a chutný recept.Můžu jen doporučit.