• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Dušený celer po čínsku
Napište svůj komentář k receptu

Dušený celer po čínsku

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dušený celer po čínsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g celer
    • 1
      ks cibule
    • rostlinný olej
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžička solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      lžička kari
    • 1
      lžička worcestrová omáčka
    • paprika - sladká
    • pepř mletý
    • vepřový vývar

Postup přípravy receptu

1
Celer očistíme a nahrubo postrouháme. Očištěnou cibuli pokrájíme nadrobno a zpěníme na rozehřátém oleji, přidáme prolisovaný česnek, postrouhaný celer a osmažíme.
2
Potom zaprášíme solamylem, přidáme kari, worchestrovou omáčku, mletou papriku a pepř. Osmažíme, podlijeme vývarem a dusíme do měkka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažený celer se sýrem

Smažený celer se sýrem

Obalovaný celer s hořčičným dipem

Obalovaný celer s hořčičným dipem

Celer s uzeným masem - zapékaný

Celer s uzeným masem - zapékaný

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Skarpa
    Skarpa | 18. 2. 2017 16:26

    Vyzkoušel jsem jak zde někdo doporučoval přidat i trochu mrkve a bylo to dobré. Udělal jsem dvě přílohy a idkyž jsem očekával, že se to bude hodit především k rýži, dopadlo to opačně a lepší to bylo s vařeným bramborem.

  • kamilio | 3. 6. 2016 17:14

    Když použijete místo worchesteru lžičku rybí omáčky, lžičku ústřicové omáčky a rýžový ocet, dostanete se chuťové velmi blízko čínské kuchyni.

  • Honza | 10. 2. 2013 17:27

    Dobrý den, děkuji Vám za inspiraci. Dovolil jsem si malou obměnu (1kg celeru, 1 cibule, olej, 2 stroužky česneku, 1 lžička worcesteru, sůl). Navíc jsem použil tandoori masala, drcený kmín a chilli. Na závěr jsem podusil na malém množství vody a přidal tenké nudličky čerstvého zázvoru. Vznikla tak luxusní příloha ke grilovanému kuřeti, servíroval jsem i se šťávou z celeru.

  • Mirka P. | 7. 1. 2009 14:54

    Měli jsme dnes k obědu jako hlavní chod s rýží a bylo to moc výborné. Tento recept si zaslouží mnoho jedniček!

  • petra matejkova | 26. 6. 2008 14:34

    moc dobre jidlo,jako prilohu jsem dala kuskus.mnamka

  • Anonym | 28. 6. 2007 17:22

    Dala jsem celer a mrkev a místo masového vývaru vodu s podravkou. Rychlý, jednoduchý a chutný recept.Můžu jen doporučit.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Česnek Cibule Kari Paprika - sladká Pepř mletý Rostlinný olej Solamyl (bramborový škrob) Vepřový vývar Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Marinovaná vepřová kýta

Marinovaná vepřová kýta

Srdíčka na smetaně

Srdíčka na smetaně

Kuřecí řízky v listovém těstě

Kuřecí řízky v listovém těstě

Bábovka kávová

Bábovka kávová

Smažené masové kuličky-Ča wan-c´

Smažené masové kuličky-Ča wan-c´

Králík po francouzsku

Králík po francouzsku

Špekáčky na pivě II.

Špekáčky na pivě II.

Lívanečky po našem - kynuté

Lívanečky po našem - kynuté

Salát Caprese II

Salát Caprese II

Doporučujeme

15 minut
Papriková frittata

Papriková frittata

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

102
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
73
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
69
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
67
Klasické lečo
Klasické lečo
67
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže vyspat se dorůžova
Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže…
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte si svůj oblíbený opilý dezert
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte…
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to pískorky?
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to…
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
AHA.cz Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Hvězda světového formátu Anna Geislerová ovládla červený koberec v Cannes!

Hvězda světového formátu Anna Geislerová ovládla červený koberec v Cannes!

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Strach a šokující odhalení, zrádné a nejisté dospívání, fantastický opus… Listujte

Strach a šokující odhalení, zrádné a nejisté dospívání, fantastický opus… Listujte

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Lilií Khousnoutdinovou

Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Lilií Khousnoutdinovou

  • Recepty.cz
  • Dušený celer po čínsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact