Na olej dáme nakrájenou cibuli, na kostky pokrájené maso, osolíme, popepříme a necháme dusit. Po chvíli přidáme na malé kostičky nakrájená rajčata, na plátky nakrájené žampióny, přidáme cuketu, víno a provensálské koření. Dusíme do měkka. Na závěr zamícháme smetanu a ještě chvilku podusíme.
Včera jsem vyzkoušela a opravdu chálím , zase něco trochu jiného a bez mouky! SUPER
Michaela Kořánová
|1. 11. 2008 13:11
Tak jsem dělala dnes znovu - tentokrát z kuřecího a musím říci, že fakt VÝBORNÉÉÉ.
Jaroslav Horecký
|12. 7. 2008 14:32
Jdu to zkusit, po jídle dám vědět.už se na to těším!
Myš
|1. 7. 2007 16:54
Vařila jsme dnes k oběcu, recept jsem dodržela přesně a všem moc chutnalo. Taky bych moc chtěla pochválit nápad zahušťování nastrouhanou cuketou ! Díky za výborný recept !
Jarka Mastilová
|12. 3. 2007 13:35
Už jsem vyzkoušela a bylo to dobré.Dala jsem jen o trochu méně provensálského koření,protože je dost aromatické a my na to nejsme zvyklí.