• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Dušené vepřové maso s kedlubnou
Napište svůj komentář k receptu

Dušené vepřové maso s kedlubnou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 50
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Dušené vepřové maso s kedlubnou
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 300
      g vepřové maso - plec, karé, krkovice, kýta
    • 1
      ks kedlubna větší
    • 30
      g uzený špek nebo slanina, cca
    • 1
      ks cibule
    • 1
      stroužek česnek dle chuti, cca větší
    • snítka tymiánu nebo majoránka či rozmarýn - dle chuti
    • sůl
    • drcený kmín
    • pepř mletý
    • vývar dle potřeby
    • jíška nebo hladká mouka s vodou

Postup přípravy receptu

1
Na jemně pokrájeném špeku osmažíme pokrájenou šalotku dosklovata. Přidáme pokrájené osolené, opepřené a mírně pokmínované maso, které za občasného promíchání necháme zatáhnout.

RADA: Jak vybrat kvalitní maso?

2
K masu přidáme nasekaný česnek s tymiánem a ještě vše krátce osmažíme do rozvonění. Pak přilijeme vývar, jen tolik, aby bylo maso ponořené a dusíme téměř do změknutí masa, za občasného promíchání a případného podlití vývarem.

RADA: Jak snadno a rychle oloupat česnek? Podívejte se na VIDEO

3
Ke konci dušení přisypeme k masu oloupanou, na kostičky či nudličky pokrájenou kedlubnu a dodusíme vše doměkka. Vyndáme snítku z tymiánu, dle chuti dosolíme, opepříme, zahustíme jíškou nebo záklechtkou a krátce provaříme.
4
Podáváme s bramborem, noky, těstovinami, knedlíkem...

RADA: Naučte se ty nejlepší knedlíky

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřový jazyk na česneku

Vepřový jazyk na česneku

Vepřový špíz s jablky

Vepřový špíz s jablky

Vepřové maso na houbách

Vepřové maso na houbách

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše UHO univerzální hnědá omáčka Guláš Vepřový Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Oběd Večeře Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Drcený kmín Jíška Kedlubna Pepř mletý Snítka tymiánu Sůl Uzený špek Vepřové maso Vývar

Jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablečná buchta II.

Jablečná buchta II.

Kávové řezy s ořechy, čokoládou a skořicí

Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…

Růžičková kapusta

Růžičková kapusta

Čočková polévka s párkem

Čočková polévka s párkem

Řezy z pudinku

Řezy z pudinku

Pařížské těstíčko (na obalování nebo na smažené placičky)

Pařížské těstíčko (na obalování nebo…

Thajská čočka se zeleninou

Thajská čočka se zeleninou

Adžika rýže - zeleninové rizoto

Adžika rýže - zeleninové rizoto

Piškotový korpus - dvoupatrový dort

Piškotový korpus - dvoupatrový dort

Doporučujeme

35 minut
Těstovinový salát z grilu

Těstovinový salát z grilu

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Jak na bramborovou kaši

Poslední sledované recepty

46
Domácí tatarka
Domácí tatarka
43
Sejkory
Sejkory
37
TZATZIKI - originální řecký recept
TZATZIKI - originální…
36
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…

Zajímavé články

Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si jednoduše zamilujete!
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si…
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend ideálním dezertem do vedra
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend…
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je ještě můžete natrhat
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je…
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a osvědčený postup!
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a…
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
AHA.cz Kuchařová po tahanicích s Brzobohatým: Dramatická změna vzhledu

Kuchařová po tahanicích s Brzobohatým: Dramatická změna vzhledu

Mimibazar Oblíbené evropské destinace: Připravte se na nová pravidla

Oblíbené evropské destinace: Připravte se na nová pravidla

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Módní souboj z Varů: Které hvězdy se utkaly ve výběru nejkrásnějších šatů?

Módní souboj z Varů: Které hvězdy se utkaly ve výběru nejkrásnějších šatů?

Ženy.cz Nakupujete na cestách jako turista? Tady je návod, jak to dělat líp (a bez kýče)

Nakupujete na cestách jako turista? Tady je návod, jak to dělat líp (a bez kýče)

Blesk.cz Hvězda nového seriálu Michal Dlouhý: 15 let předstíral sex! Teď je konec

Hvězda nového seriálu Michal Dlouhý: 15 let předstíral sex! Teď je konec

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Nejlepší léčivé rituály pro každé znamení zvěrokruhu. Co pomůže právě vám?

Nejlepší léčivé rituály pro každé znamení zvěrokruhu. Co pomůže právě vám?

Další doporučené recepty:

Dušené rybí filé v hořčičné omáčce
Dušené rybí filé v hořčičné omáčce
Dušené vepřové á la ražničí
Dušené vepřové á la ražničí
Dušené vepřové maso s hlívou
Dušené vepřové maso s hlívou
Dušené vepřové na provensálském koření
Dušené vepřové na provensálském koření
Dušené vepřové v zelí
Dušené vepřové v zelí
Dušené zázvorové plátky s hlívou a zeleninou
Dušené zázvorové plátky s hlívou a…
  • Recepty.cz
  • Dušené vepřové maso s kedlubnou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact