Slaninu nakrájíme na plátky opeče,opečené plátky vyndáme a na tuku ze slaniny opečeme po obou stranách osolené filé. Ryby vyndáme bokem a na zbylém výpeku orestujeme nakrájenou cibuli,přidáme papriku a oloupaná na kolečka nakrájená rajčata (já je neloupu).
2
Jakmile se část šťávy vydusí zahustíme smetanou ve které rozšleháme mouku (cca 15 g).Omáčku povaříme 10min. a pak přidáme porce ryb a opečenou slaninu a nechame dohromady povařit zase 10min. Bodáváme s vařeným bramborem ozdobíme petrželkou.
Děkuji,to by mě ani nenapadlo s klobásou...to misí být taky velice zajímavé. Ono jde hlavně oto,že ta ryba natáhne tu správnou chuť slaniny a v kombinaci se smetanou a rajčaty je to paráda. Každopádně zkusím i s klobásou...jakou jste použila?
Ani
|17. 4. 2013 15:54
Super recept!! :-)
Místo slaniny jsem dala klobasu a taky užasný.Doporučuji vyzkoušet ;-) <3