• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Dušené kuře v zelenině
Napište svůj komentář k receptu

Dušené kuře v zelenině

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dušené kuře v zelenině
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře nebo jen stehýnka či křidýlka
    • 1
      ks chilli papričky
    • 3
      cibule
    • 8
      ks česnek
    • 4
      ks rajčata
    • 4
      ks brambory 4-6 ks
    • 4
      ks žampiony
    • 1
      ks rajský protlak
    • 6
      ks nové koření
    • pepř celý
    • 2
      bobkový list
    • grilovací koření
    • sůl
    • 1
      ks kuře (nebo jen stehýnka, nebo křidýlka)
    • 6
      ks paprika Barevné

Postup přípravy receptu

1
Papriky, cibule, česnek a rajčata nakrájíme na větší kousky, přidáme žampióny na plátky, vše promícháme přidáme nové koření, pepř a bobkový list, zalijeme 0,5 dl vody rozmíchané s rajčatovým protlakem a na povrch dáme rozporcované osolené kuře posypané grilovacím kořením.
2
Dusíme vše pod pokličkou asi 40 minut bez míchání. Když je zelenina rozvařená přidáme omyté neloupané osolené brambory nakrájené na čtvrtky. Ponoříme je do omáčky promícháme a dusíme ještě 20 minut. Podáváme s chlebem. Labužníci si mohou přimíchat do omáčky lžíci kysané smetany.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové dušené v zelenině

Vepřové dušené v zelenině

Kuře dušené na rajčatech a cibuli

Kuře dušené na rajčatech a cibuli

Dušené kuře po anglicku

Dušené kuře po anglicku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MartX | 10. 4. 2022 08:37

    Jednoduchý a dobrý recept. Já vynechal žampiony a grilovací koření. :)

  • Lenka Hrábková | 30. 12. 2008 11:45

    Lahůdka, s přítelem jsme si oba pochutnali!

  • Lenka Hrábková | 29. 12. 2008 20:28

    Je to lahůdka! Omáčku jsem také trochu zahustila, jinak jsem vařila přesně podle receptu a večeře se velmi povedla.

  • andrea | 10. 2. 2006 23:53

    Tento recept patri mezi moje oblibene.

  • Abies Alba | 24. 4. 2005 20:41

    S tou zakysanou smetanou to vážně nemá chybu.

  • Hospodyňka | 20. 4. 2005 13:47

    Chutné,dietní, modifikace možné - já přidala pálivou červenou omáčku. Brambory jsou lepší oloupané a omáčku jsem trošku zahustila takovou tou hotovou jíškou v granulích.

  • Božena Pešková | 19. 11. 2004 09:58

    Super dobrota doporučuji jednoduché rychlé dobré

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Brambory Česnek Chilli papričky Cibule Grilovací koření Kuře Kuřecí maso Nové koření Paprika Pepř celý Rajčata Rajský protlak Sůl Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Florentský telecí řízek

Florentský telecí řízek

Bavorské vdolečky

Bavorské vdolečky

Vepřový chilli guláš

Vepřový chilli guláš

Italská pizza

Italská pizza

Africká lilková pomazánka

Africká lilková pomazánka

Prdelky

Prdelky

Přírodní vepřové maso

Přírodní vepřové maso

Oříškovo-nugátová roláda

Oříškovo-nugátová roláda

Bramborové knedlíky plněné cibulovo-masovou směsí

Bramborové knedlíky plněné cibulovo…

Doporučujeme

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

58
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
30
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
27
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Drážďanský špaldový chleba
Drážďanský špaldový…

Zajímavé články

Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá cukrářka vyrábí ty nejkrásnější veganské dorty
Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá…
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným nápojem plným zdraví a chuti
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným…
Smažený řízek 7x jinak: Holandský, s bylinkovou strouhankou i plněný Kyjev
Smažený řízek 7x jinak: Holandský, s bylinkovou…
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
AHA.cz Její partner už je minulost! Burešová představila nového chlapa

Její partner už je minulost! Burešová představila nového chlapa

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Ženy.cz Test horoskopu: Narodila jste se ve správném znamení?

Test horoskopu: Narodila jste se ve správném znamení?

Blesk.cz Zemřela »Anna proletářka« Marie Tomášová (†96)! Manželka Otomara Krejči

Zemřela »Anna proletářka« Marie Tomášová (†96)! Manželka Otomara Krejči

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

  • Recepty.cz
  • Dušené kuře v zelenině
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact