• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dušené hovězí na pivu s mrkví
Napište svůj komentář k receptu

Dušené hovězí na pivu s mrkví

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 36
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Dušené hovězí na pivu s mrkví
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 700
      g hovězí maso
    • 300
      g cibule
    • 200
      ml pivo - černé
    • 5
      ks mrkev
    • vepřový vývar nebo kostky dle potřeby
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 2
      ks bobkový list
    • 4
      ks nové koření
    • rozmarýn dle chuti - mezi prsty
    • tymián dle chuti - mezi prsty
    • 40
      g rajský protlak
    • 60
      g uzená slanina nebo špek

Postup přípravy receptu

1
Pokrájenou slaninu dáme do kastrolu, přidáme pokrájenou cibuli a osmažíme dosklovata. Přidáme na větší kostky pokrájené hovězí maso (na guláš), které jsme poprášili moukou, a osmažíme. Pak přidáme krátce osmažit protlak s kořením, osolíme a zalijeme černým pivem (200-250 ml). Promícháme, dle potřeby přilijeme vývar a dusíme za občasného promíchání velmi pozvolna téměř do změknutí.
2
Ke konci přidáme špalíčky očištěné mrkve a dodusíme doměkka, případně dosolíme.
3
Podávat můžeme téměř s jakoukoliv přílohou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušené hovězí s mrkví a fazolkami

Dušené hovězí s mrkví a fazolkami

Dušené maso (nejen) na špeku s dušenou mrkví

Dušené maso (nejen) na špeku s…

Hovězí maso na pivu

Hovězí maso na pivu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pajulinek | 18. 1. 2017 13:56

    meně osolit,jinak super 8-) 8-)

  • Pavel | 18. 1. 2017 13:54

    Meně osolit,jinak super. 8-)

  • Pavel | 18. 1. 2017 13:49

    Meně osolit ale jinak super. Díky

  • Pavel | 18. 1. 2017 13:45

    Moc dobrý recept akorat bych jen meně osolil ale jinak není co vytknout. Děkuji :-) :-)

  • Matušková | 17. 11. 2016 16:51

    Děkuji.Bylo to výborné a moc jsme si pochutnali.

  • Zita Pražáková | 11. 10. 2016 12:12

    Výborný oběd. Maso bylo křehké a omáčka z cibule a piva s mrkví doslova ladila. Děkuji za recept.

  • werunecka | 18. 9. 2014 21:27

    Parádní recept :-* již přidán k naším oblíbeným... jen jsem klasickou mrkev nahradila mladou mraženou a to z toho důvodů aby mi omáčka nenasládla ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí Zelenina
Maso Pokrmy Hovězí Ze zeleniny Oběd Večeře Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Hladká mouka Hovězí maso Mrkev Nové koření Pivo - černé Rajský protlak Rozmarýn Tymián Uzená slanina Vepřový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Polévka z růžičkové kapusty

Polévka z růžičkové kapusty

Šafránová rýže

Šafránová rýže

Dort Raffaelo

Dort Raffaelo

Zapečené těstoviny se slaninou a smetanou

Zapečené těstoviny se slaninou a…

Jednoduchá ovocná bublanina

Jednoduchá ovocná bublanina

Vláčný mrkvový dort s tvarohovou náplní

Vláčný mrkvový dort s tvarohovou…

Řízky naruby - na zelenině (leču)

Řízky naruby - na zelenině (leču)

Boloňské fazole pro vegany

Boloňské fazole pro vegany

Česnekové řízky na smetaně

Česnekové řízky na smetaně

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

368
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
140
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
129
Piškotový dort „Malakov“
Piškotový dort „Malakov“
69
Sedlácký bramborový salát
Sedlácký bramborový salát
41
Vánoční rybí polévka
Vánoční rybí polévka

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Zneužili nizozemskou princeznu (21): Falešné porno!

Zneužili nizozemskou princeznu (21): Falešné porno!

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Další doporučené recepty:

Dušené červené zelí
Dušené červené zelí
Dušené červené zelí
Dušené červené zelí
Dušené hlávkové zelí
Dušené hlávkové zelí
Dušené hovězí plátky
Dušené hovězí plátky
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
Dušené jehněčí Irish Stew
Dušené jehněčí Irish Stew
  • Recepty.cz
  • Dušené hovězí na pivu s mrkví
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact