• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dušené hovězí na pivu s mrkví
Napište svůj komentář k receptu

Dušené hovězí na pivu s mrkví

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 36
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Dušené hovězí na pivu s mrkví
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 700
      g hovězí maso
    • 300
      g cibule
    • 200
      ml pivo - černé
    • 5
      ks mrkev
    • vepřový vývar nebo kostky dle potřeby
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 2
      ks bobkový list
    • 4
      ks nové koření
    • rozmarýn dle chuti - mezi prsty
    • tymián dle chuti - mezi prsty
    • 40
      g rajský protlak
    • 60
      g uzená slanina nebo špek

Postup přípravy receptu

1
Pokrájenou slaninu dáme do kastrolu, přidáme pokrájenou cibuli a osmažíme dosklovata. Přidáme na větší kostky pokrájené hovězí maso (na guláš), které jsme poprášili moukou, a osmažíme. Pak přidáme krátce osmažit protlak s kořením, osolíme a zalijeme černým pivem (200-250 ml). Promícháme, dle potřeby přilijeme vývar a dusíme za občasného promíchání velmi pozvolna téměř do změknutí.
2
Ke konci přidáme špalíčky očištěné mrkve a dodusíme doměkka, případně dosolíme.
3
Podávat můžeme téměř s jakoukoliv přílohou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušené hovězí s mrkví a fazolkami

Dušené hovězí s mrkví a fazolkami

Dušené maso (nejen) na špeku s dušenou mrkví

Dušené maso (nejen) na špeku s…

Hovězí maso na pivu

Hovězí maso na pivu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pajulinek | 18. 1. 2017 13:56

    meně osolit,jinak super 8-) 8-)

  • Pavel | 18. 1. 2017 13:54

    Meně osolit,jinak super. 8-)

  • Pavel | 18. 1. 2017 13:49

    Meně osolit ale jinak super. Díky

  • Pavel | 18. 1. 2017 13:45

    Moc dobrý recept akorat bych jen meně osolil ale jinak není co vytknout. Děkuji :-) :-)

  • Matušková | 17. 11. 2016 16:51

    Děkuji.Bylo to výborné a moc jsme si pochutnali.

  • Zita Pražáková | 11. 10. 2016 12:12

    Výborný oběd. Maso bylo křehké a omáčka z cibule a piva s mrkví doslova ladila. Děkuji za recept.

  • werunecka | 18. 9. 2014 21:27

    Parádní recept :-* již přidán k naším oblíbeným... jen jsem klasickou mrkev nahradila mladou mraženou a to z toho důvodů aby mi omáčka nenasládla ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí Zelenina
Maso Pokrmy Hovězí Ze zeleniny Oběd Večeře Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Hladká mouka Hovězí maso Mrkev Nové koření Pivo - černé Rajský protlak Rozmarýn Tymián Uzená slanina Vepřový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nanukové řezy

Nanukové řezy

Zapečené palačinky se špenátem

Zapečené palačinky se špenátem

Brokolicový krém

Brokolicový krém

Turecký med

Turecký med

Čočkový prívarok

Čočkový prívarok

Kuřecí stehýnka na medu II.

Kuřecí stehýnka na medu II.

Rebarborový koláč s pudingem

Rebarborový koláč s pudingem

Italská pomazánka

Italská pomazánka

Španělská paella krok za krokem

Španělská paella krok za krokem

Doporučujeme

35 minut
Masové kuličky s pečenou dýní a petrželovým pyré

Masové kuličky s pečenou dýní a…

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

65
Bigos
Bigos
35
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
29
Pepanovo sádlo se špekem a cibulkou
Pepanovo sádlo se špekem…
24
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…
24
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem

Zajímavé články

Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou polévku podle známé foodblogerky
Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou…
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty,…
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte sladký recept ze starých krajových kuchařek
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte…
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob, jak zužitkovat úrodu jablek
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob,…
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
AHA.cz Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Ženy.cz Po ránu mluvit prostě nebudu!

Po ránu mluvit prostě nebudu!

Blesk.cz Hvězda Ordinace Ha Thanh Špetlíková: S její kavárnou je konec!

Hvězda Ordinace Ha Thanh Špetlíková: S její kavárnou je konec!

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Velký erotický horoskop s fešáky z Men4Queen: Které znamení je jako žhavý magnet?

Velký erotický horoskop s fešáky z Men4Queen: Které znamení je jako žhavý magnet?

Další doporučené recepty:

Dušené červené zelí
Dušené červené zelí
Dušené červené zelí
Dušené červené zelí
Dušené hlávkové zelí
Dušené hlávkové zelí
Dušené hovězí plátky
Dušené hovězí plátky
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
Dušené jehněčí Irish Stew
Dušené jehněčí Irish Stew
  • Recepty.cz
  • Dušené hovězí na pivu s mrkví
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact