Očištěné zelí nakrájíme na čtverečky. Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky. Cibuli zpěníme na rozškvařené slanině, přidáme zelí, sůl a pepř, sojovou omáčku, cukr, vývar a glutasol.
2
Asi 30 minut společně podusíme. Nakonec posypeme nasekanou zelenou petrželkou a podáváme jako přílohu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Aki
|25. 2. 2017 19:03
Proč Glutasol? Nejde to bez něj? :-)
Miluška
|14. 1. 2013 18:48
Bylo docela bez chuti, asi že jsem měla velké zelí a tak jsem musela přidat dost sojové omáčky, ale jinak dobré, nic jsem nezkazila a ještě se dalo dobře dochutit.
Táňa K.
|8. 3. 2009 15:00
Takto upravené čínské zelí je výborné. Vyzkoušela jsem ho jako přílohu k pečeným paprikám a rajčatům s žampionovou nádivkou. K tomu ještě vařené brambory a zeleninová delikateska byla na světě. Glutasol jsem nedala, bohatě stačila ta sojovka.