![Na kosti grilovaný nízký roštěnec, lišková omáčka a dušená zelenina Na kosti grilovaný nízký roštěnec, lišková omáčka a dušená zelenina](https://ms2.ostium.cz/instance/web-recepty/jmgfZnOE/h222w297t.jpg)
měl jsem brokolici, mrkvu, žlutou papriku a květák a je to dobrý s adžikou. Na másle a olivovej olej a je to dobrý. Jím to samotné.. Díky za postup
Dusila jsem bez kedlubny ještě s cuketou a porkem.Bylo to výborné a určitě né naposledy.
je to óbr mňamózní zeleninová bomba. dík :-*
Uvařeno, snědeno. Vynikající zeleninový pokrm i jako samostatné jídlo. Brambor už jsme měli tento týden dost, tak jsem zkusila uvařit trochu kuskusu. Posypali jsme strouhaným ovčím sýrem a výsledek výborný. Určitě budu zkoušet varianty s další zeleninou. Dochucovala jsem pouze sojovou omáčkou.