Maso dáme na pánev na olej a osmahneme a vyndáme, přidáme cibuli.
2
Nakrájíme nadrobno na kostičky a zeleninu, zalijeme vývarem okořeníme a vmícháme hořčici, uvedeme do varu. Po 5 minutách přidáme opečené maso a dusíme pod poklicí při nízké teplotě do měkka.
3
Potom maso přendáme do zapékací misky a obložíme jej ementálem a slaninou, zapečeme asi 10 minut. Potom maso zalijeme zakysanou smetanou a dopečeme do růžova.
Nějak mi z toho vypadlo co se dělá s těmi rajčaty. A jestli jsem to pochopila správně,tak zůstala šťáva ve které se to dusilo a to je škoda.
Takže-rajčata jsem prostě nedala a zakysanou smetanu jsem rozmíchala v té šťávě co zbyla po dušení a tím to pak celé zalila až to bylo zapečené se slaninou a sýrem.
Takhle to bylo dobré :-)