• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Dušená vepřová pečeně se sýrem a slaninou
Napište svůj komentář k receptu

Dušená vepřová pečeně se sýrem a slaninou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dušená vepřová pečeně se sýrem a slaninou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení kořenová zelenina
    • 4
      ks rajčata
    • 2
      ks cibule
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      kg vepřová plec nebo krkovice
    • 0,25
      ks vývar
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika - sladká mletá
    • 2
      lžička hořčice plnotučná
    • 120
      g ementál
    • 6
      plátek slanina
    • 1
      l zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

1
Maso dáme na pánev na olej a osmahneme a vyndáme, přidáme cibuli.
2
Nakrájíme nadrobno na kostičky a zeleninu, zalijeme vývarem okořeníme a vmícháme hořčici, uvedeme do varu. Po 5 minutách přidáme opečené maso a dusíme pod poklicí při nízké teplotě do měkka.
3
Potom maso přendáme do zapékací misky a obložíme jej ementálem a slaninou, zapečeme asi 10 minut. Potom maso zalijeme zakysanou smetanou a dopečeme do růžova.
4
Podáváme s vařenými bramborami nebo kroketami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušená kapusta se slaninou

Dušená kapusta se slaninou

Pečené jalapeňo se sýrem a slaninou

Pečené jalapeňo se sýrem a slaninou

Pečené brambory s anglickou slaninou

Pečené brambory s anglickou slaninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kaspinka | 28. 5. 2012 14:04

    Nějak mi z toho vypadlo co se dělá s těmi rajčaty. A jestli jsem to pochopila správně,tak zůstala šťáva ve které se to dusilo a to je škoda. Takže-rajčata jsem prostě nedala a zakysanou smetanu jsem rozmíchala v té šťávě co zbyla po dušení a tím to pak celé zalila až to bylo zapečené se slaninou a sýrem. Takhle to bylo dobré :-)

  • Brandejsová Dana | 30. 4. 2009 06:54

    A co děláme s tou zeleninou?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Ementál Hořčice plnotučná Kořenová zelenina Paprika - sladká Pepř mletý Rajčata Rostlinný olej Slanina Sůl Vepřová plec Vývar Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Papriky plněné hermelínem

Papriky plněné hermelínem

Kuřecí řízečky - marinované

Kuřecí řízečky - marinované

Tvarohový lehký koláč II.

Tvarohový lehký koláč II.

Plněné linecké košíčky

Plněné linecké košíčky

Listové řezy s vanilkovo-nugátovým krémem

Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…

Jehněčí kotlety - grilované

Jehněčí kotlety - grilované

Adžika masovo-zeleninová směs

Adžika masovo-zeleninová směs

Buchta Margot  "píchaná"

Buchta Margot "píchaná"

Zeleninový salát s lososem a jogurtovým dresingem

Zeleninový salát s lososem a…

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

105
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
33
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
30
Salát s quinoou a sýrem halloumi
Salát s quinoou a sýrem…
28
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
24
Čevapčiči
Čevapčiči

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Dušená vepřová pečeně se sýrem a slaninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact