Na malém množství rozpáleného oleje osmažíme pokrájenou cibuli dosklovata a následně i pokrájené osolené a okořeněné maso. Po osmažení přidáme krátce rozvonět nasekaný česnek s protlakem a na čtvrtky pokrájeným velkým rajčetem a chilli sladkou omáčkou, přilijeme trošku vody (postačí 120 ml vývaru nebo vody) a dusíme cca 15 - 20 minut.
2
Poté přidáme k masu pokrájenou papriku, řapíkatý celer a dále dusíme do úplného změknutí masa a zeleniny na skus, kdy nakonec na maso se zeleninou posadíme růžičky brokolice, které přelijeme šťávou a dodusíme doměkka (na skus).
3
Vývaru doléváme během dušení po troškách, abychom nemuseli zahušťovat, na to nám postačí rozdušené rajče a cibule a pokud "utopíme mlynáře" zahustíme malým množstvím jíšky.
4
Podáváme s rýží, kuskusem, těstovinami, bramborem, noky...