Recept se podobá přípravě Boloňské omáčky k těstovinám, jen místo koření jako bazalka se používá paprika. Třemi snadnýmy změnami se dá modifikovat tak, že se z toho stane neodolatelný kulinářský speciál a příprava na vaření, ani u nezkušených nepřesáhne 10minut. Jako bonus se mnohonásobně zvýší nutriční hodnota. - první krok je karamelizovat mrkev - jednak se tím uvolní spousta provitaminu A, ale hlavně tím jídlo získá nasládlou chuť, bez špetky přidaného cukru. - přidat česnek - v receptu je ho beznadějně málo a česnek dlouho vařený s masem dělá neodolatelnou vůni. - vařit na pomalé vaření - celkový čas přípravy tím sice vzroste na téměř 7 hodin, ale nejhorší je vydržet poslední 3 hodiny, kdy jídlo intenzivně voní v celém domě. :-)
Byla to výborná pohodová večeře, děkuji :-)
Výborné a jednoduché, to oceňuji.
Vynikající, moc nám to chutnalo :))
Bylo to výborné a rychlé. Děkuji za typ na rychlý oběd pro celou rodinu, mrkev byla hodně dobrá a hodně žádaná. :-) :-)
Obávala jsem se množství mrkve, ale nakonec byla nejlepší. Tímto děkuji za výbornou a rychlou večeři, která neměla chybu.