Kedlubna s mletým masem - dušená
Dušená mrkev
Dušená mrkev s hráškem za 12 minut
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělám podobnou masovou směs na těstoviny,ale místo strouhané mrkve použiju mraženou směs-hrášek,karotka.
Chudí rytíři
Med ze sedmikrásek
Brokolicová polévka s brambory
Taštička z listového těsta s pudinkem…
Mrkvovo-kedlubnové placky
Německý bramborový salát
Zeleninový salát s lososem a…
Paštika z uzeného lososa
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory
Grilovaná zelenina s omáčkou…