Kedlubna s mletým masem - dušená
Dušená mrkev
Dušená mrkev s hráškem za 12 minut
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělám podobnou masovou směs na těstoviny,ale místo strouhané mrkve použiju mraženou směs-hrášek,karotka.
Květáková polévka s krupicí a vejci
Rebarborový koláč se sněhem
Ořechová bábovka - ideální na beránka
Turecký med
Čočková polévka s klobásou
Pečená dýně (velice chutná)
Zeleninové pohankové "rizoto"
Nakládané papriky, kozí rohy,…
Thajská polévka
Papriková frittata
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory