Kedlubna s mletým masem - dušená
Dušená mrkev
Dušená mrkev s hráškem za 12 minut
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělám podobnou masovou směs na těstoviny,ale místo strouhané mrkve použiju mraženou směs-hrášek,karotka.
Brokolice na španělský způsob
Bramborové pusinky (1922)
Meruňkové kefírové řezy
Francouzská bramboračka
Bomba na letní vedra
Palačinky plněné špenátem
Šátečky - bezkonkurenční
Rebarborový dort - tarte
Gyros krkovice na cibuli
Čočkové minestrone
Voňavý sirup z bezinkových květů
Jahodovo-rebarborový koláč
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Křehké galetky s rebarborou
Bramborový salát s koprem a slaninou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koláč z rebarbory
Pečená vepřová žebra se salsou verde…