Manžel ocenil jako výborné, já mám raději "lehčí" mrkev - lučina je přeci jen smetanový sýr. Ale budu příležitostně dělat a také si pochutnám.
nevím jestli to je pocit ale na sladko to dělávala má maminka a tak mě to i učila, a tak to i zůstalo..co rodina to jiný zvyk:o))
Já to určitě nesladím, ale pokud máte pocit, že mrkev musí být nasladko ...
Třtinový cukr - MOC velká pochvala - ještě lepší je třtinový sirup (med) Mňamky ... mňmaky, k tomuto receptíku by se moc hodil tenký plátek pěkně udušeného hovězího .... suprovní obídek !
tak přisladit určitě ani jsem si nevšimla že tam není cukr.já ale stejně používám buď třtinový či med:o)))
doporučuji solit až na konec mrkev rychlej změkne, možno i trochu přisladit medem
jojo vařenou mrkvičku já můu a tento recept vypadá dost zajímavě.Po svátcích určitě vyzkouším.těď se asi nečapu:o)))