mražená zelenina
směs mrkev/hrášek nebo s kukuřicí
máslo
sůl
kečup - jemný
citronová šťáva
Postup přípravy receptu
1
Na másle podusit lehce osolenou zeleninu, příp. podlít troškou vody. Do měkké zeleniny vmíchat lžičku/lžíci kečupu (ne víc, slouží jen jako dochucovadlo). Odstavit, zakápnout citrónovou šťávou, dosolit, příp. dle chuti i lehce dosladit.
2
Podávat jako zeleninovou přílohu k vařeným bramborám či bramborové kaši ke smaženým jídlům, dušenému masu, volskému oku.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana Remková
|17. 1. 2008 13:33
Tak to určitě zkusím,jsem tupec na mrkev,ostatní věci mi problém nedělají a moc děkuji tedy za recept!Určitě se to dá jíst s bramborem a vařeným hovězím masem.Jana