Na trošce rozpáleného tuku osmažíme pokrájenou cibuli dosklovata. Přidáme maso, osolíme a za občasného promíchání také osmažíme. Zaprášíme kari kořením (množství dle druhu a barvy), promícháme, zalijeme smetanou, přidáme na kostičky pokrájenou dýni a za občasného promíchání a případného podlití vodou, dusíme pod poklicí do změknutí dýně, měla by zůstat na skus. Směs pak zaprášíme moukou, promícháme a ještě chvilku necháme provařit. Dle chuti dosolíme.
2
Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší, rýží nebo těstovinami.
3
Pokud používáme moučnatou dýni, která se ráda rozváří, nemusíme někdy ani zahušťovat směs moukou.
Velice dobré a rydhlé jídlo, moc chutnalo. Určitě zase uvařím. :-)
Ermintruda
|3. 11. 2016 19:30
Kurva sedím na hajzlu se sračkou a pořád přemýšlím, který exot jsem mohl dát tento recept.
Absolutně se to nedá žrát a patří do žumpy :-$
Kurva vyližte mi prdel <:-)