• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Druhá náplň do větrníků
Napište svůj komentář k receptu

Druhá náplň do větrníků

autor: aknesad
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Druhá náplň do větrníků
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      l mléko
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 60
      g cukr
    • 0,50
      l šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Z mléka, pudinku a cukru uvaříme pudink. Necháme vychladnout a dáváme pozor, aby se neudělal škraloup, vymícháme do hladka. Do pudinku pak vmícháme zlehka ušlehanou šlehačku. Společně s karamelovou náplní plníme do větrníků.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...

Krém / krémová náplň do doutníčků,…

Náplň do zapékaných rajčat či paprik

Náplň do zapékaných rajčat či paprik

Kakaová poleva/náplň/krém

Kakaová poleva/náplň/krém

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Maruš | 23. 1. 2007 12:52

    Hospodyňko,já už ani jinou šlehačku nepoužívám,jen tu Ramu na šlehání.Taky ji můžu doporučit.

  • Hana Rožníčková | 23. 1. 2007 09:43

    Dle mého pudink, když chladne, tak tuhne. Někdy dělám klasický pudink do ozdobných báboviček a pak se dá krásně vyklopit.

  • Hospodyňka | 23. 1. 2007 09:39

    Dovolím si doporučit rostlinnou šlehačku Rama. Já jí použila už i do Tiramisu po česku nebo Bebe střechy. Sice se šlehá trošku dýl, ale je krááásně tuhá a takhle pevná, tuhá vydrží v lednici. Chuť od pravé šlehačky k nerozeznání.

  • xy | 22. 1. 2007 21:51

    Je pravda, že smetana do tuha vyšlehat moc nešla, ale netekla. Navíc pudink při vymíchávání do studena také trochu zřídne. Hmota byla taková, že držela do doby, než jsem do větrníku kousla. Pak náplň vytékala. Zkuisila jsem do poloviny hmoty zašlehat trošku horkého mléka s rozpuštěnou želatinou, pak jsem počkala, až to ztuhlo a nastříkala jsem hmotu do větrníků.A pak už to bylo dobré.

  • D K | 19. 1. 2007 21:37

    Já bych řekla, že to bude spíše šlehačkou, některou když koupím, tak mi nejde ušlehat do tuha. Pokud, ale šlehačka byla tuhá, tak zkuste tedy přidat pudink. Můžu se zeptat, jak moc řidký to bylo? Krém zase až tak hustý není, ale neměl by téct.

  • xy | 19. 1. 2007 19:01

    Zkoušela jsem tento recept. Je na chuť dobrý, ale docela řídký. Dá se tomu nějak předejít? Nebylo by lepší dát na 1/2 litru mléka 2 pudinkové prášky, aby to bylo tužší? Děkuji předem za odpověď.

  • englicka marketa | 5. 1. 2007 16:22

    karamelovou náplní je míněno uvařený pudink kter se poté vymíchá z ušlehanou šlehačkou.touto směsí se plní větrníky.a ten cukr.tek ten se přidá do mléka a až se uvede do varu tak se tam nalije pudink...už chápete paní Petro??

  • Petra | 4. 1. 2007 16:33

    Pořád nerozumím té karameloé náplni.To se ten cukr s tou šlehačkou potom ušlehá?Nebo co s tim jiného?

  • Eva | 4. 1. 2007 15:46

    Anonyme, karamel se dělá na teflonové pánvi bez vody na mírném ohni, stále se míchá, až se cukr rozpustí a začne hnědnout-pozor nepřipálit-poté přilít šlehačku (na poháry přiliji třeba anansovou šťávu). Vše se jakoby zdrcne, ale stále poctivě mícháme a po chvilce se udělá karamel-zdrclý cukr se opět rozpustí. Taky se mi nedařilo, až mi někdo poradil, že podstatná je teplota plotýnky nebo ohně.

  • Anonym | 4. 1. 2007 14:28

    Neumím dělat karamel. Dělala jsem ho asi 2x a ani jednou to nevyšlo. Napište mi prosím jak na to.

  • Anonym | 4. 1. 2007 14:27

    Vypadá to skvěle. Určitě to zkusím.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Mléko Šlehačka Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Falešné španělské ptáčky

Falešné španělské ptáčky

Víno z bezinek

Víno z bezinek

Cibulová pomazánka

Cibulová pomazánka

Rohlíčky bez cukru

Rohlíčky bez cukru

Dědovy pikantní brambůrky

Dědovy pikantní brambůrky

Smažené vepřové kousky s cibulí na citrusech

Smažené vepřové kousky s cibulí na…

Hrníčková kynutá bábovka s makovou náplní

Hrníčková kynutá bábovka s makovou…

Cibulová sladkokyselá omáčka / zadělávaná cibule

Cibulová sladkokyselá omáčka /…

Pesto z medvědího česneku

Pesto z medvědího česneku

Doporučujeme

30 minut
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným hráškem

Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

255
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
229
Máslové řízky
Máslové řízky
224
Kuřecí "Matteo" roládky
Kuřecí "Matteo" roládky
146
Dýňová tortila
Dýňová tortila
55
Salát s quinoou a sýrem halloumi
Salát s quinoou a sýrem…

Zajímavé články

Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si kompot, džem, ocet nebo přísadu nejen do koláčů
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si…
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si Dutch baby!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si…
AHA.cz Obrat u Cibulkové a Etzlera: Životní loterie snů!

Obrat u Cibulkové a Etzlera: Životní loterie snů!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Podruhé těhotná modelka Holíková:  Povolala psycholožku! Strach z poporodní deprese!

Podruhé těhotná modelka Holíková: Povolala psycholožku! Strach z poporodní deprese!

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Největší podrazáci horoskopu: Tahle čtyři znamení se nestydí lhát vám do očí

Největší podrazáci horoskopu: Tahle čtyři znamení se nestydí lhát vám do očí

  • Recepty.cz
  • Druhá náplň do větrníků
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact