Špagety uvaříme v osolené vodě a dáme okapat. Vařené drůbky (např. z polévky) pokrájíme na malé kousky a spolu s nadrobno pokrájenou cibulí je lehce osmahneme na oleji.
2
Potom přidáme kečup a sterilovaný hrášek. Necháme prohřát, promícháme se špagetami, urovnáme na mísu a posypeme parmezánem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Radka Winklerova
|12. 12. 2007 18:37
Tento recept mi připomina Maltezke narodni jidlo-CHENKA.Dela se z kraličiho masa marinovaneho v červenem vine,oleji,bob.list,nov.kořeni,pepř.Maso se orestuje,zalije vyvarem,3cibule na čtvrtky,přidame kečup,vino apodusime.Přisypeme hrašek a podavame na širokych nudlich.Je to jemne jidlo takže ti co jsou na pikantnosti radeji neskoušejte.My delame často a vzhledem k tomu,že je to narodni jidlo ma to určite neco do sebe