Ahoj Klári, díky za zajímavou obměnu řízku, pochutnala jsem si :-)
Ahoj Klárka, tvé řízky jsou báječné. celá rodina jsme si pochutnali. když kuřecí řízky, tak se slaninou podle Klárky. Pěkný zbytek neděle. jana
Milá Klárika aj ostatní, naozaj sa ospravedlňujem, nikomu nechcem kaziť chuť, tiež si občas rada pochutím na slaninke, anglickej či oravskej, ale snažím sa to inokedy kompenzovať množstvom zeleniny..... aby sa moje srdiečko na mňa veľmi nehnevalo...... :-)len teda vyprážať ju mi prišlo fakt príliš.......Takže kľudne si s chuťou dajte raz za čas řízečky, dobrú chuť všetkým, pevné zdravie a ešte veľa dobrých a zaujímavých receptov na týchto stránkach.
Alenka, Aby tie rezne boli šťavnaté, stačia dva trojmilimetrove pláty angl.slaniny. Myslím si, že pri hociakom inom smaženom, alebo pečenom mese si zvýšite hladinu cholesterolu viac. Veď nemusíte toho zjesť celé kur.prsia, stačí jeden rezeň, aby ste to neprehnali.
Snad byste, Alenko, nám - studentům ubohým, chudým, hladovým a hubeným, mohla dopřát v neděli řízek :-))).
No tedy Alenko, tak my (manžel i já) jsme ubozí studenti, kteří se celý týden odbývají, chudáčci hubení jak lunti :-). A když si jednou za týden dáme konečně pořádné jídlo, tak nám ho málem nedopřejete.
Alenko, to neřeš....... A nebo si to pro sebe řeš a tudíž to nejez a nám nekaz chuť...
Ľudia zlatí, to verím, že chuťové bunky si pošmákli..... ale aký asi máte cholesterol a tuky v krvi ?!?!?
Dobrý den, dnes jsem dělala k obědu, bylo to dobré. Dávám 1. Párátka jsem nepoužila, 3obal to dobře podržel.
Janka, ja som tento recept semdala práve kvôli tomu, že som konečne natrafila na spôsob ako môžem konečne kuracie prsia zjesť, aby som sa "neudusila", preto že pre mňa je to veľmi suché meso. Robila som ho v nedelu a keďže z hodou okolností žiadne z detí neprišlo, mali sme s manželom aj na pondelok a po ohriatí v mikrovlnke, meso bolo šťavnaté ako v nedelu. Nech Vám chutná. Prajem krásny víkend. Klára
To může být prima a mňam, možná by ta slanina mohla být i nějak kořeněná (prodávají i paprikový nebo pepřový nebo česnekový bok).Dobrý nápad, protože rodina mi nechce řízek z kuřecích prsou jíst - připadá jim suchý a bez chuti a bez zápachu. Tak to řeším tak, že smažený kuřecí řízek připravuji z vykostěných stehen a nechávám tam kousek kůže. Je to také šťavnaté a kaloricky to můře vyjít asi tak nastejno jako s tou slaninou.