• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem
Napište svůj komentář k receptu

Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem
Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem
Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem
Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem
Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem
Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 300
      g kuřecí játra
    • 1
      ks cibule menší
    • 1
      stroužek česnek
    • 5
      ks snítka tymiánu + 5 na ozdobu
    • 1
      ks pomeranč kůra a šťáva
    • 100
      g máslo + 100 g na dokončení
    • 50
      ml vodka
    • 150
      ml smetana ke šlehání
    • sůl a pepř

Postup přípravy receptu

1
Játra dobře očistěte od žilek a blanek a nakrájejte na kostky asi 2 x 2 cm. Cibuli pokrájejte na kostičky, česnek nasekejte, z poloviny tymiánu otrhejte lístky, z pomeranče ostrouhejte kůru a vymačkejte z něj šťávu.

RADA: Krájení cibule

2
Na pánvi rozehřejte máslo a cibuli na něm nechte zesklovatět. Přidejte česnek a po minutě přihoďte játra. Přidejte lístky tymiánu a pomerančovou kůru a restujte, až játra zhnědnou navenek, ale uvnitř zůstanou ještě růžová. Zalijte je vodkou a nechte přejít varem. Přidejte pomerančovou šťávu, smetanu a promíchejte.

RADA: Máslo bez lednice

3
Vše přesuňte do mixéru a rozmixujte dohladka. Paštiku důkladně osolte, opepřete, promíchejte a nandejte ji do skleniček nebo misek. Zbylé máslo rozpusťte a paštiky ve sklenkách zalijte, ozdobte odloženým tymiánem a nechte vychladnout.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paštika z divočáka

Paštika z divočáka

Houbová paštika

Houbová paštika

Kachní paštika

Kachní paštika

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny FOOD Silvestr
Vaření Restování Chlazení Mixování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kuřecí játra Máslo Pomeranč Smetana ke šlehání Snítka tymiánu Sůl Vodka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí plátky v alobalu

Kuřecí plátky v alobalu

Dort od krtka

Dort od krtka

Kakaovník

Kakaovník

Bublanina II.

Bublanina II.

Slavnostní špenátová roláda s lososem

Slavnostní špenátová roláda s lososem

Plněné bezmasé bramborové knedlíky

Plněné bezmasé bramborové knedlíky

Placičky z ovesných vloček II.

Placičky z ovesných vloček II.

Pochoutkový dip k zelenině

Pochoutkový dip k zelenině

Fazole (nejen) se slaninou

Fazole (nejen) se slaninou

Doporučujeme

30 minut
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí

Krémová kuřecí polévka s kukuřicí

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

46
Spálenec, naklíčený, napučený hrách, základní recept
Spálenec, naklíčený,…
29
Adžika směs z mletého masa
Adžika směs z mletého…
25
Plnotučná hořčice s bílým vínem
Plnotučná hořčice s…
20
Domácí čokoládová granola
Domácí čokoládová granola
20
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Krémová kuřecí polévka s…

Zajímavé články

Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II.: Nechávala si je vylepšit dvěma neobvyklými přísadami
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II…
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
AHA.cz Bitva o kšeft s hity Zagorové: Divadlo Kalich muselo zakročit

Bitva o kšeft s hity Zagorové: Divadlo Kalich muselo zakročit

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Módní policie z premiéry filmu Milion: Ayverdi ukázala silikony, Stárková spodní prádlo. Kdo zazářil?

Módní policie z premiéry filmu Milion: Ayverdi ukázala silikony, Stárková spodní prádlo. Kdo zazářil?

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Finálový večer StarDance: Co nemohli diváci vidět!  A slyšet…

Finálový večer StarDance: Co nemohli diváci vidět! A slyšet…

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Sexy pád do neznáma! Co v erotice čeká vaše znamení?

Nový díl Eroskopu: Sexy pád do neznáma! Co v erotice čeká vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou
Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou…
Drůbeží koktejl / salát
Drůbeží koktejl / salát
Drůbeží polévka
Drůbeží polévka
Drůbeží řízky se šalvějí
Drůbeží řízky se šalvějí
Drůbeží salát II.
Drůbeží salát II.
  • Recepty.cz
  • Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact