• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem
Napište svůj komentář k receptu

Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem
Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem
Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem
Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem
Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem
Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 300
      g kuřecí játra
    • 1
      ks cibule menší
    • 1
      stroužek česnek
    • 5
      ks snítka tymiánu + 5 na ozdobu
    • 1
      ks pomeranč kůra a šťáva
    • 100
      g máslo + 100 g na dokončení
    • 50
      ml vodka
    • 150
      ml smetana ke šlehání
    • sůl a pepř

Postup přípravy receptu

1
Játra dobře očistěte od žilek a blanek a nakrájejte na kostky asi 2 x 2 cm. Cibuli pokrájejte na kostičky, česnek nasekejte, z poloviny tymiánu otrhejte lístky, z pomeranče ostrouhejte kůru a vymačkejte z něj šťávu.

RADA: Krájení cibule

2
Na pánvi rozehřejte máslo a cibuli na něm nechte zesklovatět. Přidejte česnek a po minutě přihoďte játra. Přidejte lístky tymiánu a pomerančovou kůru a restujte, až játra zhnědnou navenek, ale uvnitř zůstanou ještě růžová. Zalijte je vodkou a nechte přejít varem. Přidejte pomerančovou šťávu, smetanu a promíchejte.

RADA: Máslo bez lednice

3
Vše přesuňte do mixéru a rozmixujte dohladka. Paštiku důkladně osolte, opepřete, promíchejte a nandejte ji do skleniček nebo misek. Zbylé máslo rozpusťte a paštiky ve sklenkách zalijte, ozdobte odloženým tymiánem a nechte vychladnout.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Paštika z divočáka

Paštika z divočáka

Houbová paštika

Houbová paštika

Kachní paštika

Kachní paštika

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny FOOD Silvestr
Vaření Restování Chlazení Mixování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kuřecí játra Máslo Pomeranč Smetana ke šlehání Snítka tymiánu Sůl Vodka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové knedlíčky s ovocem

Tvarohové knedlíčky s ovocem

Ananasová podkova

Ananasová podkova

Vepřové závitky v římském hrnci

Vepřové závitky v římském hrnci

Dresing na hlávkový salát

Dresing na hlávkový salát

Pečená vepřová žebírka

Pečená vepřová žebírka

Panenky v parmském kabátku s batátovými chipsy

Panenky v parmském kabátku s…

Majolková krkovička se sýrem

Majolková krkovička se sýrem

Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou zeleninou

Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…

Dušené kotlety na paprice

Dušené kotlety na paprice

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

25
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
22
Dušený špenát se schwarzwaldskou šunkou
Dušený špenát se…
17
Vaječná tlačenka
Vaječná tlačenka
16
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
16
Bramborové noky
Bramborové noky

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou
Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou…
Drůbeží koktejl / salát
Drůbeží koktejl / salát
Drůbeží polévka
Drůbeží polévka
Drůbeží řízky se šalvějí
Drůbeží řízky se šalvějí
Drůbeží salát II.
Drůbeží salát II.
  • Recepty.cz
  • Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact