jojo se smetanou souhlas
Nezalívám vodou, ale lákem ze zelí, šťáva je pak pikantní. Nedávám tuk, vypeče se ho dost ze slaniny i z masa (dělám ze stehýnek, ta jasou tučnější než křidélka). Vypečeným tukem pak maso přelévám. Už jsem použila zelí kysané, červené kysané i sterilované (tuto nasládlou variantu považuji za nejlepší). Je to opravdu duper!
doporučuji zkusit červené zelí.
Zkuste místo zalít vodou použít sladkou smetanu. To pak dostane šmrc. Ostatní zůstává.
opravdu dobré, rychlé a jednoduché, už vím co s křidélky
je to skvělé.Doporučuji
Něco podobného dělám ze stehen, ale kuřepodlévám černým pivem. Je to mňamka
Výborný recept,může se použít i naporcované celé kuře.Porce kuřete ještě posypávám kmínem.
Bylo to moc dobré a to křidýlka nemám ráda.
Je to ňam a nemusím se ani bát, že se něco připálí, dobře to voní a je to hned pryč.
Je to dobrota, můžou být místo křidélek i stehýnka, obojí je dobré.