• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou

autor: Jana Hamalova
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Na těstíčko
    • 1
      balíček drůbeží játra
    • 3
      ks vejce
    • 4
      lžíce polohrubá mouka 3-4
    • 4
      lžíce solamyl (bramborový škrob) 3-4, naturalmyl
    • 1
      lžíce koření např. grilovací, kari, paprika, atd. - podle chuti
    • 1
      lžíce bylinky
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžíce sojová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Rozmrazená játra obalíme v polohrubé mouce, namáčíme do těstíčka a smažíme do růžova. Když máme všechna játra osmažená, do výpeku dáme pokrájený libeček a necháme chvilku zarestovat. Pak přidáme jogurt, utřený česnek, zamícháme, osolíme nebo jinak upravíme. Omáčkou přeléváme řízečky.
2
Podáváme s brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Losos s jogurtovou omáčkou a smetanové brambory

Losos s jogurtovou omáčkou a…

Baklažány s jogurtovou omáčkou

Baklažány s jogurtovou omáčkou

Drůbeží játra na jehle

Drůbeží játra na jehle

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 5. 5. 2013 19:54

    Já nevím.. jídlo bylo ve výsledku dobré, ale recept je hrozně odfláknutý... kde je postup na to těstíčko? Smíchat dohromady všechno, co nejsou "játra"? V surovinách chybí ingredience na omáčku. Nepatří náhodou něco, co je uvedeno v "na těstíčko" i do omáčky? Vyšla mi hrozně řídká. Stejně tak těstíčko bylo hrozně řídké, mouky jsem dávala snad třikrát tolik... Jako ve výsledku to šlo, ale ten odbytý recept je fakt k vzteku...

  • vileminka | 22. 11. 2011 09:10

    nevidím, že by byl napsán škrob do těstíčka. :-(

  • Bronislav Puntik | 20. 10. 2009 21:02

    Vypadá to moc dobře, blíží se víkend tak to musím vyzkoušet :)

  • Jana H. | 17. 1. 2007 16:37

    Autorka se právě přiřítila z práce.Pravdu má Gábina aHanka R. . Omáčka je opravdu teplá, ale když jí chce někdo studenou jako tatarku, nechť je tedy studená. Já dělám hodně ,hlavně kuřecí s jogurtem. Mám to ráda a tak vymyšlím recept, kde bych ten jogurt mohla uplatnit. A co se týče toho škrobu, přijde opravdu do těstíčka, je to tam popsané. S těmi ingrediencemi ať si každý dá jaké koření chce nebo nechce a do té omáčky také. Byl to jen nápad a hlavně pokus.Pro Jaroslavu O. já mám játra ráda vepřová , ale hklavně drůbeží, tak zkouším, co by se dalo z nich ještě udělat. Jo a té omáčky není moc, jen tak na přelití jako tatarkou.Všechny Vás zdravím. Jana H.

  • Gábina Houšková | 17. 1. 2007 12:02

    Aha, tak to asi bude teplá, četla jsem moc rychle :-)) Ale myslím, že studená by šla taky jako náhrada tatarky.

  • Hana Rožníčková | 17. 1. 2007 11:53

    Také jsem usoudila, že omáčka je teplá. Snad se autorka ozve a vysvětlí.

  • Jaroslava Oumarová | 17. 1. 2007 11:39

    Já jsem pochopila, že omáčka je teplá. Co se vám na tom nezdá? Když se omáčky zahušťují zakysanou smetanou, tak proč ne jogurtem?? S jogurtem to bude lehčí...U nás játra jím jenom já a starší dcera, takže to tak honem nevyzkouším, ale šla bych do toho...:-))

  • Gábina Houšková | 17. 1. 2007 11:17

    Jogurtová omáčka je určitě studená

  • Lenka | 17. 1. 2007 11:09

    Není jasné, jestli se taky ohřívá ten jogurt a omáčka se podává teplá? Já bych to viděla spíš za studena...ale nevím?

  • Andra | 17. 1. 2007 10:22

    Asi máte pravdu. Ďakujem

  • Hana Rožníčková | 17. 1. 2007 10:07

    Ten škrob určitě patří do těstíčka.

  • Andra | 17. 1. 2007 09:57

    Čo ten zemiakový škrob? Predpokladám, že sa buď primieša k múke alebo sa s ním zahusťuje omáčka?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bylinky Drůbeží játra Koření Polohrubá mouka Rostlinný olej Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Maminčina drožďová pomazánka

Maminčina drožďová pomazánka

Čínské masové placičky alá Zita Kabátová

Čínské masové placičky alá Zita…

Kompotová buchta na plech

Kompotová buchta na plech

Krůtí guláš s těstovinami

Krůtí guláš s těstovinami

Zdravá tortilla

Zdravá tortilla

Babiččina zbojnická pečeně

Babiččina zbojnická pečeně

Úterní salát s rukolou

Úterní salát s rukolou

Bramborové noky s dušeným špenátem

Bramborové noky s dušeným špenátem

Tortilly s fazolovou směsí

Tortilly s fazolovou směsí

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

118
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
115
Chilli křídla v cibulovém sosu
Chilli křídla v…
74
Boloňské špagety
Boloňské špagety
67
Jarní salát Jaroslaw
Jarní salát Jaroslaw
53
Kuřecí salát s vejci
Kuřecí salát s vejci

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Drůbeží játra podle Barbry Streisand
Drůbeží játra podle Barbry Streisand
Drůbeží játra rychlá a dobrá
Drůbeží játra rychlá a dobrá
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Drůbeží koktejl / salát
Drůbeží koktejl / salát
Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem
Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem
Drůbeží polévka
Drůbeží polévka
  • Recepty.cz
  • Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact