• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou

autor: Jana Hamalova
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Na těstíčko
    • 1
      balíček drůbeží játra
    • 3
      ks vejce
    • 4
      lžíce polohrubá mouka 3-4
    • 4
      lžíce solamyl (bramborový škrob) 3-4, naturalmyl
    • 1
      lžíce koření např. grilovací, kari, paprika, atd. - podle chuti
    • 1
      lžíce bylinky
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžíce sojová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Rozmrazená játra obalíme v polohrubé mouce, namáčíme do těstíčka a smažíme do růžova. Když máme všechna játra osmažená, do výpeku dáme pokrájený libeček a necháme chvilku zarestovat. Pak přidáme jogurt, utřený česnek, zamícháme, osolíme nebo jinak upravíme. Omáčkou přeléváme řízečky.
2
Podáváme s brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Losos s jogurtovou omáčkou a smetanové brambory

Losos s jogurtovou omáčkou a…

Baklažány s jogurtovou omáčkou

Baklažány s jogurtovou omáčkou

Drůbeží játra na jehle

Drůbeží játra na jehle

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 5. 5. 2013 19:54

    Já nevím.. jídlo bylo ve výsledku dobré, ale recept je hrozně odfláknutý... kde je postup na to těstíčko? Smíchat dohromady všechno, co nejsou "játra"? V surovinách chybí ingredience na omáčku. Nepatří náhodou něco, co je uvedeno v "na těstíčko" i do omáčky? Vyšla mi hrozně řídká. Stejně tak těstíčko bylo hrozně řídké, mouky jsem dávala snad třikrát tolik... Jako ve výsledku to šlo, ale ten odbytý recept je fakt k vzteku...

  • vileminka | 22. 11. 2011 09:10

    nevidím, že by byl napsán škrob do těstíčka. :-(

  • Bronislav Puntik | 20. 10. 2009 21:02

    Vypadá to moc dobře, blíží se víkend tak to musím vyzkoušet :)

  • Jana H. | 17. 1. 2007 16:37

    Autorka se právě přiřítila z práce.Pravdu má Gábina aHanka R. . Omáčka je opravdu teplá, ale když jí chce někdo studenou jako tatarku, nechť je tedy studená. Já dělám hodně ,hlavně kuřecí s jogurtem. Mám to ráda a tak vymyšlím recept, kde bych ten jogurt mohla uplatnit. A co se týče toho škrobu, přijde opravdu do těstíčka, je to tam popsané. S těmi ingrediencemi ať si každý dá jaké koření chce nebo nechce a do té omáčky také. Byl to jen nápad a hlavně pokus.Pro Jaroslavu O. já mám játra ráda vepřová , ale hklavně drůbeží, tak zkouším, co by se dalo z nich ještě udělat. Jo a té omáčky není moc, jen tak na přelití jako tatarkou.Všechny Vás zdravím. Jana H.

  • Gábina Houšková | 17. 1. 2007 12:02

    Aha, tak to asi bude teplá, četla jsem moc rychle :-)) Ale myslím, že studená by šla taky jako náhrada tatarky.

  • Hana Rožníčková | 17. 1. 2007 11:53

    Také jsem usoudila, že omáčka je teplá. Snad se autorka ozve a vysvětlí.

  • Jaroslava Oumarová | 17. 1. 2007 11:39

    Já jsem pochopila, že omáčka je teplá. Co se vám na tom nezdá? Když se omáčky zahušťují zakysanou smetanou, tak proč ne jogurtem?? S jogurtem to bude lehčí...U nás játra jím jenom já a starší dcera, takže to tak honem nevyzkouším, ale šla bych do toho...:-))

  • Gábina Houšková | 17. 1. 2007 11:17

    Jogurtová omáčka je určitě studená

  • Lenka | 17. 1. 2007 11:09

    Není jasné, jestli se taky ohřívá ten jogurt a omáčka se podává teplá? Já bych to viděla spíš za studena...ale nevím?

  • Andra | 17. 1. 2007 10:22

    Asi máte pravdu. Ďakujem

  • Hana Rožníčková | 17. 1. 2007 10:07

    Ten škrob určitě patří do těstíčka.

  • Andra | 17. 1. 2007 09:57

    Čo ten zemiakový škrob? Predpokladám, že sa buď primieša k múke alebo sa s ním zahusťuje omáčka?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bylinky Drůbeží játra Koření Polohrubá mouka Rostlinný olej Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bylinkový řízek na česnekovém oleji

Bylinkový řízek na česnekovém oleji

Vepřové řízky po moravsku

Vepřové řízky po moravsku

Panna Cotta s pomeranči

Panna Cotta s pomeranči

Jablečný závin s tvarohem z pomazánkového másla

Jablečný závin s tvarohem z…

Zapečené brambory s brokolicí a modrým sýrem

Zapečené brambory s brokolicí a…

Hermelínová pomazánka nebo salát se šunkou

Hermelínová pomazánka nebo salát se…

Jednoduchá rajská polévka s paprikou

Jednoduchá rajská polévka s paprikou

Adámkova mini sekaná (nejen) se sýrem

Adámkova mini sekaná (nejen) se sýrem

Škvarkové placky s jogurtem

Škvarkové placky s jogurtem

Doporučujeme

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

65
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
24
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
15
Motaný makový / ořechový závin
Motaný makový / ořechový…
13
Zapečené vajíčkové chlebíčky / tousty
Zapečené vajíčkové…
13
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
AHA.cz Smutný konec Všechnopárty Karla Šípa: Končí mu smlouva!

Smutný konec Všechnopárty Karla Šípa: Končí mu smlouva!

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ženy.cz Na slovíčko s teniskami: Dokonalá synergie stylu a pohodlí

Na slovíčko s teniskami: Dokonalá synergie stylu a pohodlí

Blesk.cz Reakce slavných na odvážný krok Něrgešové: Jsi kočka! A záplava srdíček...

Reakce slavných na odvážný krok Něrgešové: Jsi kočka! A záplava srdíček...

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Další doporučené recepty:

Drůbeží játra podle Barbry Streisand
Drůbeží játra podle Barbry Streisand
Drůbeží játra rychlá a dobrá
Drůbeží játra rychlá a dobrá
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Drůbeží koktejl / salát
Drůbeží koktejl / salát
Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem
Drůbeží paštika s tymiánem a pomerančem
Drůbeží polévka
Drůbeží polévka
  • Recepty.cz
  • Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact