• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Drůbeží játra rychlá a dobrá
Napište svůj komentář k receptu

Drůbeží játra rychlá a dobrá

autor: Janina P.
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 114
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Drůbeží játra rychlá a dobrá
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg drůbeží játra
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • pepř mletý
    • drcený kmín
    • sůl
    • olej
    • voda

Postup přípravy receptu

1
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme omytá a okapaná játra a opečeme. Zalijeme horkou vodou, přidáme pepř a kmín a dusíme. Pozor - solíme, až když jsou játra měkká. Pak také přidáme mouku rozkvedlanou v trošce vody a dovaříme.
2
Dávám vody i mouky vice, protože ta omáčka je moc dobrá.
3
Jako příloha se hodí rýže, těstoviny, brambory i knedlíky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Drůbeží játra na jehle

Drůbeží játra na jehle

Drubeží játra na víně

Drubeží játra na víně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tomas | 21. 1. 2015 15:03

    Kdo je stejně šikovný jako já tak doporučuji játra před opečením obalit v mouce a pak položit na cibulku a odpadá nám pak trapné dolejvání mouky ve vodě až je vše hotovo a nejsou pak nikde žádné hrudky :D :D

  • Simča S.
    Simča S. | 21. 7. 2014 21:47

    Recept plně splnil to, co název slibuje - uvařeno bylo rychle a jatýrka chutnala celé rodině. Dělala jsem je s těstovinami a k tomu rajský salát. Výborný oběd!

  • Simča S.
    Simča S. | 21. 7. 2014 21:47

    Recept plně splnil to, co název slibuje - uvařeno bylo rychle a jatýrka chutnala celé rodině. Dělala jsem je s těstovinami a k tomu rajský salát. Výborný oběd!

  • marci2 marci2 | 21. 7. 2009 21:12

    Je to výborný recept. Dávám za 1. A když na zpěněnou cibuli dáte mletou papriku a těsně před dokončením trochu česneku, máte perfektní játrový guláš.

  • Václav Šorf | 21. 7. 2009 16:01

    Když na zpěněnou cibuli přidáte ještě mletou papriku (nepřipálit!), máte perfektní játrový guláš. Jako příloha stačí i chleba.

  • Václav Šorf | 21. 7. 2009 15:29

    Když na zpěněnou cibuli přidáte ještě mletou papriku (nepřipálit!), máte perfektní játrový guláš. Jako příloha stačí i chleba.

  • Václav Šorf | 21. 7. 2009 15:07

    Játra jsou super, i jednoduchá.. takže zvládne opravdu úplně každý

  • marci2 marci2 | 20. 7. 2009 11:41

    Když na zpěněnou cibuli přidáte ještě mletou papriku (nepřipálit!), máte perfektní játrový guláš. Jako příloha stačí i chleba.

  • Eva J. | 18. 4. 2009 22:04

    Můj první pokus o přípravu jatýrek, která má přítel moc rád... a měly úspěch, takže díky, máte velkou jedničku :)

  • Krista Romanová | 27. 4. 2007 02:24

    Přidávám vždy při přípravě jatýrek do pánve 3 hřebíčky. Vyzkoušejte.

  • MIA | 20. 4. 2007 14:26

    RADĚJI PŘI VAŘENÍ SPÍŠ NESOLIT, KUŘECÍ JÁTRA TAK ZTRÁCEJÍ NA JEMNOSTI,

  • Jana Peková | 19. 4. 2007 12:29

    Nezkoušela jsem s kachními játry,ale nebála bych se toho,může to být také dobré.

  • beba | 16. 4. 2007 11:46

    Dali by sa miesto kuracích pečienok použiť aj kačacie? Dostala som kačacie pečienky, tu je len zopár receptov s husacími pečienkami ,ale s kuracími veľa fantastických. Budú tie jedlá inak chutiť? Ak viete, poraďte mi prosím.

  • gabriela matějíčková | 16. 4. 2007 11:42

    Určitě vyzkouším,dělám něco podobného.Játra orestuji na cibulce zaleji horkou vodou za chvilku jsou měkká pak osolím,vodu nenechám úplně vyvařit přidám trochu worčestrové omáčky,pepř,5 lžic kečupu a můžem trošku přisladit a necháme tak 5 minut povořit kečup nám to i zahustí takže nemusíme dávat mouku.Nejlepší s rýží nebo hranolky.

  • Zdena z JM | 16. 4. 2007 06:32

    Můj komentář je opravdu z mojí vlastní zkušenosti.Drůbeží játra vždy solím syrová a nikdy neztvrdla.Možná opravdu záleží na stáří.

  • Jarka z Bratislavy | 15. 4. 2007 18:40

    Soliť či nesoliť?Pre istotu soliť, až keď odstavíme zo šporáka. Totiž, ak je pečienka staršia, stvrdne, mladá nie. Istota, že sa nič nepokazí je, osoliť, až pred položením na taniere.

  • Renda *** | 15. 4. 2007 08:59

    Dělám podobně,jen zalévám vodou s rozpuštěným masoxem a přidávám hrášek.

  • Ivana Přikrylová | 13. 4. 2007 20:45

    Zdenko já s vámi nesouhlasím, játra solím vždy až hotová, když jsem solila syrová tak ztvrdla.

  • Jana Peková | 13. 4. 2007 16:44

    V kuchařkách se píše solit játra až ke konci úpravy,taže jsem to nikdy nezkoušla osolit dřív.Každopádně díky za vaši zkušenost.

  • Zdena z JM | 13. 4. 2007 09:10

    Drůbeží játra můžeme osolit i syrová.Neztvrdnou.Když chci drůbeží nebo králičí játra grilovat,nasolím je třeba i den dopředu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Večeře Smažení Dušení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Drcený kmín Drůbeží játra Hladká mouka Olej Pepř mletý Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mrkev po indicku

Mrkev po indicku

Muffinky borůvkové

Muffinky borůvkové

Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

Báječné špízy

Báječné špízy

Skořicové rohlíčky

Skořicové rohlíčky

Levné a chutné cibulové brambory

Levné a chutné cibulové brambory

Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou

Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou

Gurmánská krkovička

Gurmánská krkovička

Plněné taštičky z listového těsta

Plněné taštičky z listového těsta

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

100
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
83
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…
75
Dresing na hlávkový salát
Dresing na hlávkový salát
70
Dušená jehněčí kolínka s gremolatou
Dušená jehněčí kolínka s…
66
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Nečekaná smrt Diane Keatonové (†79) odhalila její bohatství: Miliardové dědictví!

Nečekaná smrt Diane Keatonové (†79) odhalila její bohatství: Miliardové dědictví!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Další doporučené recepty:

Drůbeží játra na medu
Drůbeží játra na medu
Drubeží játra na víně
Drubeží játra na víně
Drůbeží játra podle Barbry Streisand
Drůbeží játra podle Barbry Streisand
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou
Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou…
Drůbeží koktejl / salát
Drůbeží koktejl / salát
  • Recepty.cz
  • Drůbeží játra rychlá a dobrá
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact