• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Drůbeží játra rychlá a dobrá
Napište svůj komentář k receptu

Drůbeží játra rychlá a dobrá

autor: Janina P.
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 25
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Drůbeží játra rychlá a dobrá
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg drůbeží játra
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • pepř mletý
    • drcený kmín
    • sůl
    • olej
    • voda

Postup přípravy receptu

1
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme omytá a okapaná játra a opečeme. Zalijeme horkou vodou, přidáme pepř a kmín a dusíme. Pozor - solíme, až když jsou játra měkká. Pak také přidáme mouku rozkvedlanou v trošce vody a dovaříme.
2
Dávám vody i mouky vice, protože ta omáčka je moc dobrá.
3
Jako příloha se hodí rýže, těstoviny, brambory i knedlíky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Drůbeží játra na jehle

Drůbeží játra na jehle

Drubeží játra na víně

Drubeží játra na víně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tomas | 21. 1. 2015 15:03

    Kdo je stejně šikovný jako já tak doporučuji játra před opečením obalit v mouce a pak položit na cibulku a odpadá nám pak trapné dolejvání mouky ve vodě až je vše hotovo a nejsou pak nikde žádné hrudky :D :D

  • Simča S.
    Simča S. | 21. 7. 2014 21:47

    Recept plně splnil to, co název slibuje - uvařeno bylo rychle a jatýrka chutnala celé rodině. Dělala jsem je s těstovinami a k tomu rajský salát. Výborný oběd!

  • Simča S.
    Simča S. | 21. 7. 2014 21:47

    Recept plně splnil to, co název slibuje - uvařeno bylo rychle a jatýrka chutnala celé rodině. Dělala jsem je s těstovinami a k tomu rajský salát. Výborný oběd!

  • marci2 marci2 | 21. 7. 2009 21:12

    Je to výborný recept. Dávám za 1. A když na zpěněnou cibuli dáte mletou papriku a těsně před dokončením trochu česneku, máte perfektní játrový guláš.

  • Václav Šorf | 21. 7. 2009 16:01

    Když na zpěněnou cibuli přidáte ještě mletou papriku (nepřipálit!), máte perfektní játrový guláš. Jako příloha stačí i chleba.

  • Václav Šorf | 21. 7. 2009 15:29

    Když na zpěněnou cibuli přidáte ještě mletou papriku (nepřipálit!), máte perfektní játrový guláš. Jako příloha stačí i chleba.

  • Václav Šorf | 21. 7. 2009 15:07

    Játra jsou super, i jednoduchá.. takže zvládne opravdu úplně každý

  • marci2 marci2 | 20. 7. 2009 11:41

    Když na zpěněnou cibuli přidáte ještě mletou papriku (nepřipálit!), máte perfektní játrový guláš. Jako příloha stačí i chleba.

  • Eva J. | 18. 4. 2009 22:04

    Můj první pokus o přípravu jatýrek, která má přítel moc rád... a měly úspěch, takže díky, máte velkou jedničku :)

  • Krista Romanová | 27. 4. 2007 02:24

    Přidávám vždy při přípravě jatýrek do pánve 3 hřebíčky. Vyzkoušejte.

  • MIA | 20. 4. 2007 14:26

    RADĚJI PŘI VAŘENÍ SPÍŠ NESOLIT, KUŘECÍ JÁTRA TAK ZTRÁCEJÍ NA JEMNOSTI,

  • Jana Peková | 19. 4. 2007 12:29

    Nezkoušela jsem s kachními játry,ale nebála bych se toho,může to být také dobré.

  • beba | 16. 4. 2007 11:46

    Dali by sa miesto kuracích pečienok použiť aj kačacie? Dostala som kačacie pečienky, tu je len zopár receptov s husacími pečienkami ,ale s kuracími veľa fantastických. Budú tie jedlá inak chutiť? Ak viete, poraďte mi prosím.

  • gabriela matějíčková | 16. 4. 2007 11:42

    Určitě vyzkouším,dělám něco podobného.Játra orestuji na cibulce zaleji horkou vodou za chvilku jsou měkká pak osolím,vodu nenechám úplně vyvařit přidám trochu worčestrové omáčky,pepř,5 lžic kečupu a můžem trošku přisladit a necháme tak 5 minut povořit kečup nám to i zahustí takže nemusíme dávat mouku.Nejlepší s rýží nebo hranolky.

  • Zdena z JM | 16. 4. 2007 06:32

    Můj komentář je opravdu z mojí vlastní zkušenosti.Drůbeží játra vždy solím syrová a nikdy neztvrdla.Možná opravdu záleží na stáří.

  • Jarka z Bratislavy | 15. 4. 2007 18:40

    Soliť či nesoliť?Pre istotu soliť, až keď odstavíme zo šporáka. Totiž, ak je pečienka staršia, stvrdne, mladá nie. Istota, že sa nič nepokazí je, osoliť, až pred položením na taniere.

  • Renda *** | 15. 4. 2007 08:59

    Dělám podobně,jen zalévám vodou s rozpuštěným masoxem a přidávám hrášek.

  • Ivana Přikrylová | 13. 4. 2007 20:45

    Zdenko já s vámi nesouhlasím, játra solím vždy až hotová, když jsem solila syrová tak ztvrdla.

  • Jana Peková | 13. 4. 2007 16:44

    V kuchařkách se píše solit játra až ke konci úpravy,taže jsem to nikdy nezkoušla osolit dřív.Každopádně díky za vaši zkušenost.

  • Zdena z JM | 13. 4. 2007 09:10

    Drůbeží játra můžeme osolit i syrová.Neztvrdnou.Když chci drůbeží nebo králičí játra grilovat,nasolím je třeba i den dopředu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Večeře Smažení Dušení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Drcený kmín Drůbeží játra Hladká mouka Olej Pepř mletý Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Okurky

Okurky

Borůvkový koláč IV.

Borůvkový koláč IV.

Kyprý jablkový koláč

Kyprý jablkový koláč

Lasagne á la kamarádka Terka

Lasagne á la kamarádka Terka

Meruňkový táč kynutý

Meruňkový táč kynutý

Čokoládový dort z jablek

Čokoládový dort z jablek

Jablečný povidlovník - mokrý koláč

Jablečný povidlovník - mokrý koláč

Kari placičky se sýrem a rýží

Kari placičky se sýrem a rýží

Borůvkový dezertík I.

Borůvkový dezertík I.

Doporučujeme

15 minut
Papriková frittata

Papriková frittata

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

57
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
45
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
44
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
44
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
36
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže vyspat se dorůžova
Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže…
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte si svůj oblíbený opilý dezert
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte…
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to pískorky?
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to…
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
AHA.cz Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Etiketa oblékání pro svatebčanky: Ve kterých šatech si neutrhnete ostudu?

Etiketa oblékání pro svatebčanky: Ve kterých šatech si neutrhnete ostudu?

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Nová miss Linda Górecká: Opouští přítele

Nová miss Linda Górecká: Opouští přítele

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Lilií Khousnoutdinovou

Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Lilií Khousnoutdinovou

Další doporučené recepty:

Drůbeží játra na medu
Drůbeží játra na medu
Drubeží játra na víně
Drubeží játra na víně
Drůbeží játra podle Barbry Streisand
Drůbeží játra podle Barbry Streisand
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou
Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou…
Drůbeží koktejl / salát
Drůbeží koktejl / salát
  • Recepty.cz
  • Drůbeží játra rychlá a dobrá
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact