• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Drůbeží játra rychlá a dobrá
Napište svůj komentář k receptu

Drůbeží játra rychlá a dobrá

autor: Janina P.
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 25
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Drůbeží játra rychlá a dobrá
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg drůbeží játra
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • pepř mletý
    • drcený kmín
    • sůl
    • olej
    • voda

Postup přípravy receptu

1
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme omytá a okapaná játra a opečeme. Zalijeme horkou vodou, přidáme pepř a kmín a dusíme. Pozor - solíme, až když jsou játra měkká. Pak také přidáme mouku rozkvedlanou v trošce vody a dovaříme.
2
Dávám vody i mouky vice, protože ta omáčka je moc dobrá.
3
Jako příloha se hodí rýže, těstoviny, brambory i knedlíky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Drůbeží játra na jehle

Drůbeží játra na jehle

Drubeží játra na víně

Drubeží játra na víně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tomas | 21. 1. 2015 15:03

    Kdo je stejně šikovný jako já tak doporučuji játra před opečením obalit v mouce a pak položit na cibulku a odpadá nám pak trapné dolejvání mouky ve vodě až je vše hotovo a nejsou pak nikde žádné hrudky :D :D

  • Simča S.
    Simča S. | 21. 7. 2014 21:47

    Recept plně splnil to, co název slibuje - uvařeno bylo rychle a jatýrka chutnala celé rodině. Dělala jsem je s těstovinami a k tomu rajský salát. Výborný oběd!

  • Simča S.
    Simča S. | 21. 7. 2014 21:47

    Recept plně splnil to, co název slibuje - uvařeno bylo rychle a jatýrka chutnala celé rodině. Dělala jsem je s těstovinami a k tomu rajský salát. Výborný oběd!

  • marci2 marci2 | 21. 7. 2009 21:12

    Je to výborný recept. Dávám za 1. A když na zpěněnou cibuli dáte mletou papriku a těsně před dokončením trochu česneku, máte perfektní játrový guláš.

  • Václav Šorf | 21. 7. 2009 16:01

    Když na zpěněnou cibuli přidáte ještě mletou papriku (nepřipálit!), máte perfektní játrový guláš. Jako příloha stačí i chleba.

  • Václav Šorf | 21. 7. 2009 15:29

    Když na zpěněnou cibuli přidáte ještě mletou papriku (nepřipálit!), máte perfektní játrový guláš. Jako příloha stačí i chleba.

  • Václav Šorf | 21. 7. 2009 15:07

    Játra jsou super, i jednoduchá.. takže zvládne opravdu úplně každý

  • marci2 marci2 | 20. 7. 2009 11:41

    Když na zpěněnou cibuli přidáte ještě mletou papriku (nepřipálit!), máte perfektní játrový guláš. Jako příloha stačí i chleba.

  • Eva J. | 18. 4. 2009 22:04

    Můj první pokus o přípravu jatýrek, která má přítel moc rád... a měly úspěch, takže díky, máte velkou jedničku :)

  • Krista Romanová | 27. 4. 2007 02:24

    Přidávám vždy při přípravě jatýrek do pánve 3 hřebíčky. Vyzkoušejte.

  • MIA | 20. 4. 2007 14:26

    RADĚJI PŘI VAŘENÍ SPÍŠ NESOLIT, KUŘECÍ JÁTRA TAK ZTRÁCEJÍ NA JEMNOSTI,

  • Jana Peková | 19. 4. 2007 12:29

    Nezkoušela jsem s kachními játry,ale nebála bych se toho,může to být také dobré.

  • beba | 16. 4. 2007 11:46

    Dali by sa miesto kuracích pečienok použiť aj kačacie? Dostala som kačacie pečienky, tu je len zopár receptov s husacími pečienkami ,ale s kuracími veľa fantastických. Budú tie jedlá inak chutiť? Ak viete, poraďte mi prosím.

  • gabriela matějíčková | 16. 4. 2007 11:42

    Určitě vyzkouším,dělám něco podobného.Játra orestuji na cibulce zaleji horkou vodou za chvilku jsou měkká pak osolím,vodu nenechám úplně vyvařit přidám trochu worčestrové omáčky,pepř,5 lžic kečupu a můžem trošku přisladit a necháme tak 5 minut povořit kečup nám to i zahustí takže nemusíme dávat mouku.Nejlepší s rýží nebo hranolky.

  • Zdena z JM | 16. 4. 2007 06:32

    Můj komentář je opravdu z mojí vlastní zkušenosti.Drůbeží játra vždy solím syrová a nikdy neztvrdla.Možná opravdu záleží na stáří.

  • Jarka z Bratislavy | 15. 4. 2007 18:40

    Soliť či nesoliť?Pre istotu soliť, až keď odstavíme zo šporáka. Totiž, ak je pečienka staršia, stvrdne, mladá nie. Istota, že sa nič nepokazí je, osoliť, až pred položením na taniere.

  • Renda *** | 15. 4. 2007 08:59

    Dělám podobně,jen zalévám vodou s rozpuštěným masoxem a přidávám hrášek.

  • Ivana Přikrylová | 13. 4. 2007 20:45

    Zdenko já s vámi nesouhlasím, játra solím vždy až hotová, když jsem solila syrová tak ztvrdla.

  • Jana Peková | 13. 4. 2007 16:44

    V kuchařkách se píše solit játra až ke konci úpravy,taže jsem to nikdy nezkoušla osolit dřív.Každopádně díky za vaši zkušenost.

  • Zdena z JM | 13. 4. 2007 09:10

    Drůbeží játra můžeme osolit i syrová.Neztvrdnou.Když chci drůbeží nebo králičí játra grilovat,nasolím je třeba i den dopředu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Večeře Smažení Dušení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Drcený kmín Drůbeží játra Hladká mouka Olej Pepř mletý Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní masové nudličky

Pikantní masové nudličky

Šťavnatý citronový koláč

Šťavnatý citronový koláč

Bábovka ze zbylých bílků

Bábovka ze zbylých bílků

Babiččina pomazánka

Babiččina pomazánka

Slaninová vinná klobása na pivu

Slaninová vinná klobása na pivu

Lehký sirup z růží

Lehký sirup z růží

Domácí müsli tyčinky

Domácí müsli tyčinky

Buřty na pivě

Buřty na pivě

Čevapčiči po našem

Čevapčiči po našem

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

82
Progresivní špagety, základní recept
Progresivní špagety,…
51
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
43
Kapustové měšce na zelenině
Kapustové měšce na…
40
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
36
Brokolice / květák v těstíčku s Nivou
Brokolice / květák v…

Zajímavé články

Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude…
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku na 5 způsobů!
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku…
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte tatínkovi pivní dort!
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte…
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Blesk exkluzivně na generálce koncertu Michala Davida: Show za 13 mega obětoval rok života!

Blesk exkluzivně na generálce koncertu Michala Davida: Show za 13 mega obětoval rok života!

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

Další doporučené recepty:

Drůbeží játra na medu
Drůbeží játra na medu
Drubeží játra na víně
Drubeží játra na víně
Drůbeží játra podle Barbry Streisand
Drůbeží játra podle Barbry Streisand
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou
Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou…
Drůbeží koktejl / salát
Drůbeží koktejl / salát
  • Recepty.cz
  • Drůbeží játra rychlá a dobrá
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact