Naučte se prosí psát jména celebrit než po nich začnete pojmenovávat jídla
Játra podle tohoto receptu dělám už několik let, jsou to naše nejoblíbenější. Akorát musím oželet ty buráky, mně nedělají dobře na žlučník, a rodiče prý mají potíže s jejich kousáním. Ale i bez nich je to vynikající, levné a rychlé jídlo.
Opravdu vynikající! Báječná chuť, buráky jsou skvělý nápad, sójovka tomu dá šmrnc, navíc i moc hezky vypadají na talíři, že se ani nedokopala k tomu, abych udělala fotku a hned jsme se do toho pustili :) Jinak taky jsem ke konci podléla vodou, aby játra nebyla s rýží moc suchá.
Výborné.Doporučuji.Já jsem ale játra ke konci zalila vodou a dochutila bilinkovou solí aby nebyla tak suchá......
Vynikající. Přidala jsem mraženou čínskou zeleninu podle předcházejícího komentáře a jako přílohu hranolky a rajčatový salát. Bylo to rychle hotové. Přítel říkal, že je to suché, ale mě to moc chutnalo. Dávám za jedna.
Tohle vypadá zajímavě,netradičně,musím vyzkoušet,trošku to připomíná čínu,ale z jater
Vyzkoušeno-moc chutné a hlavně rychlé.Přidala jsem ještě trochu mražené zeleniny,ale fakt dobré a hlavně ty opražené buráky.