• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Drůbeží játra mojí mámy
Napište svůj komentář k receptu

Drůbeží játra mojí mámy

autor: Radka A.
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 49
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Drůbeží játra mojí mámy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček játra drůbeží játra
    • cibule
    • rostlinný olej
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • kečup - jemný
    • sojová omáčka
    • worcestrová omáčka
    • sůl
    • majonéza
    • maggi

Postup přípravy receptu

1
Nadrobno pokrájíme cibuli a zpěníme na oleji. Když zesklovatí, přidáme drůbeží játra (musíme je předem prohlédnout a vyříznout z nich žluč) a trochu orestujeme společně s cibulkou. Pak přilejeme trochu vody, přiklopíme pokličkou a dusíme. Podle potřeby přiléváme vodu.
2
Nakonec přidáme trochu hořčice, kečupu a majolky a kápneme trochu sójovky, maggi a worchestru. Ochutnáme a pokud chceme, trochu přisolíme.
3
Hodí se k tomu hranolky, vařené brambory i rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Drůbeží játra na jehle

Drůbeží játra na jehle

Drubeží játra na víně

Drubeží játra na víně

Drůbeží játra podle Barbry Streisand

Drůbeží játra podle Barbry Streisand

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mar999 | 1. 7. 2017 10:55

    Mooooooc dobré, celé rodince chutnalo.

  • Mar999 | 1. 7. 2017 10:54

    Luxusní jatýrka, nemá chybu.

  • Danny66 | 8. 2. 2015 14:14

    Téhle kombinace bych se asi bála, ale když jsem četla komentáře, vyzkoušela jsem. Je to moc dobré ! zařazuji mezi oblíbené recepty :-) vynechala jsem jen Maggi, vůbec ho nepoužívám. Dávám za 1 :-)

  • kadlinka | 16. 10. 2013 21:52

    vynikající.... :-)

  • iris28 | 24. 3. 2013 13:41

    Mňamka.,levné.,rychlé..,přílohu jsem dala hranolky a fakt dobrota.,dávám za 1 :)

  • Eliška | 27. 7. 2012 17:31

    Super tip, ještě jsem zahustila hladkou moukou, vynechala jsem maggi a jatra jsem udelala na lahudkove cibulce, coz dodalo zajimavou chut.Jinak opravdu super tip :).

  • helabuena
    helabuena | 25. 3. 2012 09:26

    Naprosto neobvyklá kombinace ingradiencí,výsledek vynikající.Dávám jedničku s hvězdičkou <:-)

  • Martin | 8. 12. 2011 22:12

    Hledal jsem nejaky recept na jatra, ktery by nebyl ta klasika sul, pepr cibulka.... A kdyz jsme narazil na tuhle "silenost" rikam si, to zkusim. To co z toho vylezlo, je famozni a klasicka jatra si asi hned tak neudelam. Tohle je naprosta pecka... Diky za super recept...

  • ŠKORNÍKOVÁ | 23. 10. 2011 14:10

    Skvělý recept. ;-)

  • lenka | 14. 9. 2011 17:54

    supe super super, takhle upravená játra jsem ještě nikdy nejedla, vřele doporučuji.

  • Kostelková | 25. 7. 2011 18:06

    Zní to tak nezdravě, že to musím vyzkoušet ;-) .

  • ikona | 25. 6. 2011 21:42

    Naprosto souhlasím s ostatními. Byla jsem příjemně překvapena novou a zlepšenou chutí jater. Pejsek a kočička vaří lépe než někteří vyhlášení kuchaři a je to tak lehké. :-\

  • Milli1 | 8. 5. 2011 21:53

    Dnes jsem udělala játra k večeři a marně doufala, že zbude i na zítra, ale jak já se mýlila, vytřeli i kastrol. Prostě VYNIKAJÍCÍ jasná 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • polmari | 25. 2. 2011 10:00

    Absolutně vynikající. Mám doma ještě jednu porci a už se těším na večeři.

  • Ivana Přikrylová | 8. 2. 2011 21:47

    majolka - je majonéza

  • Ivana Přikrylová | 8. 2. 2011 21:46

    nejlepší játra jaké znám

  • lol | 11. 1. 2011 22:08

    Jiří: http://www.google.cz/search?q=majolka

  • Jiří | 11. 1. 2011 07:35

    Může mi někdo prozradit co je to majolka?

  • Silvie Švédová | 25. 9. 2010 17:19

    Vynikající. Jednou jsem vyzkoušela a už je asi nikdy nebudu dělat jen tak na cibulce :o)

  • Simča Sládková | 2. 7. 2010 20:12

    Daniello, moc mne mrzí, že mnou pochválený recept u vás neobstál, ale jak jsi říkala (psala), každý má jinou chuť. Já třeba docela dost solím a toto jídlo bylo slanější - ale právě proto, že já solím dost, mi to nevadilo....

  • Daniella O. | 1. 7. 2010 21:24

    Simcu povazuji za vynikajici kucharku, a kdyz ji chutnalo, zkusila jsem uvarit take. Byli jsme ale zklamani, pod premrstenym mnozstvim ingridienci uplne zanikla specificka chut jatyrek. Skoda, ale nam to opravdu prislo, jako kdyz varil pejsek s kocickou :))) Opakovat uz nebudu a znamkovat vubec ne, nechci srazit recept dolu, kdyz ostatnim chutna. Sto lidi, sto chuti:))))

  • Zuzana Chludilová | 18. 5. 2010 02:06

    Tak játra už jinak nedělám.Děkuji moc za ten recept.Jen cibulku krájím na měsíčky.

  • Simča Sládková | 18. 3. 2010 15:23

    Jenom koukám, že jsem vyfotila svůj talíř, kde nemám skoro žádnou omáčku - já totiž omáčková moc nejsem (já si vybrala spíš to masisko :-) ). Ale bylo omajdy dost, nebojte se....

  • Zuzana Šindlerová | 15. 3. 2010 11:49

    Simi, předběhla jsi mě, přesně tohle jsem chtěla psát. Dělala jsem v neděli, měla jsem strach z majolky, dát ji do horkého a trochu i z těch 3 slaných přísad. Bylo to výborné, udělala jsem s hranolkami a moc jsme si pochutnali. Manžel vytíral večer pekáček chlebem :-)))

  • Simča Sládková | 14. 3. 2010 17:09

    Tak když jsem si tento recept přečetla, trochu mi to přišlo jako když kočička s pejskem pekli dort.... Dávat do jednoho jídla hořčici, kečup, majolku, sójovou omáčku, maggi, worchestrovou omáčku.... No ale nic se nemá odsuzovat, pokud to člověk nezkusí... A musím říct, že i přes počáteční nedůvěru přiznávám, že to bylo mooooc dobré. Dělala jsem přesně podle receptu, jen jsem to udělala na sádle místo oleje. Dávám za 1 a mohu doporučit. Simča

  • Zdenka Kocmichová | 12. 3. 2010 13:09

    Velice chutné. Díky za recept. Měli jsme s brambory a zmizelo hned.

  • Šárka Rudlová | 20. 3. 2009 18:43

    Dobré, jen jsem trochu víc přikořenila pepřem a solí.

  • Monika Š. | 22. 1. 2009 14:26

    Děkuji moc za recept!!! Na tento způsob připravená játra mám hrozně ráda, akorát jsem doteď nevěděla, jak je připravit. "Jela" jsem přesně podle receptu - mňamka! :-)

  • Martina Jaworin | 22. 1. 2009 12:39

    Tak jsem právě dovařila a musím říct že je to opravdu moc dobré. Použila jsem recept jako základ a přidala nějaké ingredience navíc jako třeba nalořená rajčata v olivovém oleji a podobně. Je to fakt mnamka, dávám za jedna.

  • Helena Pazourková | 21. 1. 2009 10:28

    Děkuji za skvělý recept. Zkusila jsem místo majolky dát zbytek smetany na vaření, co jsem měla v lednici, a bylo to také výborné, vzniklo více omáčky.Dávám za 1 !!!

  • jiri hamtil | 18. 1. 2009 18:36

    vyskouseli jsme recept je vynikajici

  • pavlina prochazkova | 16. 1. 2009 22:16

    Tak tomuhle já říkám "šmakuláda" - opravdu vynikající, játra šťavnatá a ta majolka je tam s kečupem vynikající. Dávala jsem i více, než je uvedené množství a moc jsme si pochutnali. Díky

  • Zdeňka | 1. 5. 2008 12:37

    Dnes jsme měli k obědu a všem moc chutnalo,dávám za 1.

  • Jana Kutačová | 22. 4. 2008 18:07

    Bylo to vynikající.Udělala jsem jí z půl kila a snědlo se vše a všichni si papu moc pochvalovali.Játra byla pikantní a šťavnatá...Dávám za jedna.:o)

  • Helena Pešková | 17. 11. 2007 12:30

    Co se týče receptu, určitě ho vyzkouším i z toho důvodu, že příspěvky a odezvy jsou kladné.A co se týče příspěvky Martiny Marťáskovic- myslím , že už se mohla vdát dávno...i vzhledem k tomu , že má už dvě krásné děti.

  • Martina Marťásek | 16. 11. 2007 17:21

    Tak , dnes jsme je měli na oběd - prý už se můžu vdávat :-)) Játra jsem obalila v hl. mouce smíchané s grilovacím kořením a nakonec malinko přisolila . Majolka se mi tam moc nezamlouvala , tak jsem ji nedala a bylo to vynikající :-) Dávám za jedna :-)

  • Rebelka | 3. 10. 2007 12:32

    Je to jednoduché a výborné!!!Nic na tom není,jen chce vědět jak to ochutit a p.Albrechtová to jistě ví!

  • Ivana Přikrylová | 29. 5. 2007 09:54

    Jsou to nejchutněji upravená játra, jaké jsem jedla, dávám za 1

  • Mila | 24. 3. 2007 14:06

    opravdu vynikajici, oblizovali jsme se vsichni a tak prejedni jsme uz dlouho nebykli, nedalo se prestat tu dibrutku papat :)

  • Simona | 15. 2. 2007 12:43

    VÝBORNÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sice jsem si chuť nedovedla představit,ale je to božské.pepř tomu opravdu přidá na úžase.

  • pavla navrkalová | 1. 7. 2006 19:27

    Dělala jsem je dnes, zpočátku jsem si nějak nemohla zvyknout na tu kyselou chuť worchesterové omáčky, ale opepřila jsem to nakonec a dávám za 1. Doporučuji

  • Kejty | 28. 2. 2006 09:38

    Včera jsem tohle zkoušela na večeři a musím říct ,že to bylo moc dobré.I manželovi moc chutnalo.Zkusila jsem si do toho na talíři přímíchat kysanou smetanu. Taky dodré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Drůbeží Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Játra Kečup - jemný Maggi Majonéza Rostlinný olej Sojová omáčka Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pestrý zeleninový kotlík

Pestrý zeleninový kotlík

Velikonoční sekaná

Velikonoční sekaná

Kuřecí prsíčka na kari s česnekem

Kuřecí prsíčka na kari s česnekem

Trvanlivé sušenky

Trvanlivé sušenky

Tvarohové koblihy II.

Tvarohové koblihy II.

Chřestový krém - polévka

Chřestový krém - polévka

Voňavé anglické kapsy

Voňavé anglické kapsy

Grilované obří krevety

Grilované obří krevety

Lehký vajíčkový salát s jogurtem

Lehký vajíčkový salát s jogurtem

Doporučujeme

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

30 minut
Meruňková zavařenina s vanilkou

Meruňková zavařenina s vanilkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Lehký levandulový sirup

Lehký levandulový sirup

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

45 minut
Meruňkové knedlíky s marcipánem

Meruňkové knedlíky s marcipánem

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

55 minut
Višňový koláč s čokoládou

Višňový koláč s čokoládou

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

Poslední sledované recepty

149
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
88
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
55
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
52
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
39
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
Superpotravina týdne: Okurka. 6 dobrých důvodů, proč ji jíst každý den, plus svěží recepty
Superpotravina týdne: Okurka. 6 dobrých důvodů,…
Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z cupcakes. Všechno se naučila úplně sama!
Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z…
Nejlepší saláty z těstovin: Vyzkoušejte tuňákový, s červenou řepou nebo zdravý tabouleh
Nejlepší saláty z těstovin: Vyzkoušejte tuňákový,…
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů, salátů i ke grilovanému masu a sýrům
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů…
AHA.cz Mareš už se rozhodl! Monice zbude prázdný dům

Mareš už se rozhodl! Monice zbude prázdný dům

Mimibazar Vyzkoušeli jsme: Běžecký pás inSPORTline ZenRun 45 – ideální parťák pro domácí běhání

Vyzkoušeli jsme: Běžecký pás inSPORTline ZenRun 45 – ideální parťák pro domácí běhání

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Ženy.cz Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Blesk.cz Policie má dobré zprávy: Našli synovce Petra Rychlého! Jáchym zmizel po hádce s mámou

Policie má dobré zprávy: Našli synovce Petra Rychlého! Jáchym zmizel po hádce s mámou

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na červenec: Komu hrozí úpal a koho potrápí zažívací potíže?

Velký horoskop zdraví na červenec: Komu hrozí úpal a koho potrápí zažívací potíže?

Další doporučené recepty:

Dršťková polévka z vepřových žaludků
Dršťková polévka z vepřových žaludků
Dršťková z bedel
Dršťková z bedel
Dršťky s hořčičnou omáčkou
Dršťky s hořčičnou omáčkou
Drůbeží játra Monte Negro
Drůbeží játra Monte Negro
Drůbeží játra na jehle
Drůbeží játra na jehle
Drůbeží játra na medu
Drůbeží játra na medu
  • Recepty.cz
  • Drůbeží játra mojí mámy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact