• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Drůbeží játra mojí mámy
Napište svůj komentář k receptu

Drůbeží játra mojí mámy

autor: Radka A.
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 49
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Drůbeží játra mojí mámy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček játra drůbeží játra
    • cibule
    • rostlinný olej
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • kečup - jemný
    • sojová omáčka
    • worcestrová omáčka
    • sůl
    • majonéza
    • maggi

Postup přípravy receptu

1
Nadrobno pokrájíme cibuli a zpěníme na oleji. Když zesklovatí, přidáme drůbeží játra (musíme je předem prohlédnout a vyříznout z nich žluč) a trochu orestujeme společně s cibulkou. Pak přilejeme trochu vody, přiklopíme pokličkou a dusíme. Podle potřeby přiléváme vodu.
2
Nakonec přidáme trochu hořčice, kečupu a majolky a kápneme trochu sójovky, maggi a worchestru. Ochutnáme a pokud chceme, trochu přisolíme.
3
Hodí se k tomu hranolky, vařené brambory i rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Drůbeží játra na jehle

Drůbeží játra na jehle

Drubeží játra na víně

Drubeží játra na víně

Drůbeží játra podle Barbry Streisand

Drůbeží játra podle Barbry Streisand

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mar999 | 1. 7. 2017 10:55

    Mooooooc dobré, celé rodince chutnalo.

  • Mar999 | 1. 7. 2017 10:54

    Luxusní jatýrka, nemá chybu.

  • Danny66 | 8. 2. 2015 14:14

    Téhle kombinace bych se asi bála, ale když jsem četla komentáře, vyzkoušela jsem. Je to moc dobré ! zařazuji mezi oblíbené recepty :-) vynechala jsem jen Maggi, vůbec ho nepoužívám. Dávám za 1 :-)

  • kadlinka | 16. 10. 2013 21:52

    vynikající.... :-)

  • iris28 | 24. 3. 2013 13:41

    Mňamka.,levné.,rychlé..,přílohu jsem dala hranolky a fakt dobrota.,dávám za 1 :)

  • Eliška | 27. 7. 2012 17:31

    Super tip, ještě jsem zahustila hladkou moukou, vynechala jsem maggi a jatra jsem udelala na lahudkove cibulce, coz dodalo zajimavou chut.Jinak opravdu super tip :).

  • helabuena
    helabuena | 25. 3. 2012 09:26

    Naprosto neobvyklá kombinace ingradiencí,výsledek vynikající.Dávám jedničku s hvězdičkou <:-)

  • Martin | 8. 12. 2011 22:12

    Hledal jsem nejaky recept na jatra, ktery by nebyl ta klasika sul, pepr cibulka.... A kdyz jsme narazil na tuhle "silenost" rikam si, to zkusim. To co z toho vylezlo, je famozni a klasicka jatra si asi hned tak neudelam. Tohle je naprosta pecka... Diky za super recept...

  • ŠKORNÍKOVÁ | 23. 10. 2011 14:10

    Skvělý recept. ;-)

  • lenka | 14. 9. 2011 17:54

    supe super super, takhle upravená játra jsem ještě nikdy nejedla, vřele doporučuji.

  • Kostelková | 25. 7. 2011 18:06

    Zní to tak nezdravě, že to musím vyzkoušet ;-) .

  • ikona | 25. 6. 2011 21:42

    Naprosto souhlasím s ostatními. Byla jsem příjemně překvapena novou a zlepšenou chutí jater. Pejsek a kočička vaří lépe než někteří vyhlášení kuchaři a je to tak lehké. :-\

  • Milli1 | 8. 5. 2011 21:53

    Dnes jsem udělala játra k večeři a marně doufala, že zbude i na zítra, ale jak já se mýlila, vytřeli i kastrol. Prostě VYNIKAJÍCÍ jasná 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • polmari | 25. 2. 2011 10:00

    Absolutně vynikající. Mám doma ještě jednu porci a už se těším na večeři.

  • Ivana Přikrylová | 8. 2. 2011 21:47

    majolka - je majonéza

  • Ivana Přikrylová | 8. 2. 2011 21:46

    nejlepší játra jaké znám

  • lol | 11. 1. 2011 22:08

    Jiří: http://www.google.cz/search?q=majolka

  • Jiří | 11. 1. 2011 07:35

    Může mi někdo prozradit co je to majolka?

  • Silvie Švédová | 25. 9. 2010 17:19

    Vynikající. Jednou jsem vyzkoušela a už je asi nikdy nebudu dělat jen tak na cibulce :o)

  • Simča Sládková | 2. 7. 2010 20:12

    Daniello, moc mne mrzí, že mnou pochválený recept u vás neobstál, ale jak jsi říkala (psala), každý má jinou chuť. Já třeba docela dost solím a toto jídlo bylo slanější - ale právě proto, že já solím dost, mi to nevadilo....

  • Daniella O. | 1. 7. 2010 21:24

    Simcu povazuji za vynikajici kucharku, a kdyz ji chutnalo, zkusila jsem uvarit take. Byli jsme ale zklamani, pod premrstenym mnozstvim ingridienci uplne zanikla specificka chut jatyrek. Skoda, ale nam to opravdu prislo, jako kdyz varil pejsek s kocickou :))) Opakovat uz nebudu a znamkovat vubec ne, nechci srazit recept dolu, kdyz ostatnim chutna. Sto lidi, sto chuti:))))

  • Zuzana Chludilová | 18. 5. 2010 02:06

    Tak játra už jinak nedělám.Děkuji moc za ten recept.Jen cibulku krájím na měsíčky.

  • Simča Sládková | 18. 3. 2010 15:23

    Jenom koukám, že jsem vyfotila svůj talíř, kde nemám skoro žádnou omáčku - já totiž omáčková moc nejsem (já si vybrala spíš to masisko :-) ). Ale bylo omajdy dost, nebojte se....

  • Zuzana Šindlerová | 15. 3. 2010 11:49

    Simi, předběhla jsi mě, přesně tohle jsem chtěla psát. Dělala jsem v neděli, měla jsem strach z majolky, dát ji do horkého a trochu i z těch 3 slaných přísad. Bylo to výborné, udělala jsem s hranolkami a moc jsme si pochutnali. Manžel vytíral večer pekáček chlebem :-)))

  • Simča Sládková | 14. 3. 2010 17:09

    Tak když jsem si tento recept přečetla, trochu mi to přišlo jako když kočička s pejskem pekli dort.... Dávat do jednoho jídla hořčici, kečup, majolku, sójovou omáčku, maggi, worchestrovou omáčku.... No ale nic se nemá odsuzovat, pokud to člověk nezkusí... A musím říct, že i přes počáteční nedůvěru přiznávám, že to bylo mooooc dobré. Dělala jsem přesně podle receptu, jen jsem to udělala na sádle místo oleje. Dávám za 1 a mohu doporučit. Simča

  • Zdenka Kocmichová | 12. 3. 2010 13:09

    Velice chutné. Díky za recept. Měli jsme s brambory a zmizelo hned.

  • Šárka Rudlová | 20. 3. 2009 18:43

    Dobré, jen jsem trochu víc přikořenila pepřem a solí.

  • Monika Š. | 22. 1. 2009 14:26

    Děkuji moc za recept!!! Na tento způsob připravená játra mám hrozně ráda, akorát jsem doteď nevěděla, jak je připravit. "Jela" jsem přesně podle receptu - mňamka! :-)

  • Martina Jaworin | 22. 1. 2009 12:39

    Tak jsem právě dovařila a musím říct že je to opravdu moc dobré. Použila jsem recept jako základ a přidala nějaké ingredience navíc jako třeba nalořená rajčata v olivovém oleji a podobně. Je to fakt mnamka, dávám za jedna.

  • Helena Pazourková | 21. 1. 2009 10:28

    Děkuji za skvělý recept. Zkusila jsem místo majolky dát zbytek smetany na vaření, co jsem měla v lednici, a bylo to také výborné, vzniklo více omáčky.Dávám za 1 !!!

  • jiri hamtil | 18. 1. 2009 18:36

    vyskouseli jsme recept je vynikajici

  • pavlina prochazkova | 16. 1. 2009 22:16

    Tak tomuhle já říkám "šmakuláda" - opravdu vynikající, játra šťavnatá a ta majolka je tam s kečupem vynikající. Dávala jsem i více, než je uvedené množství a moc jsme si pochutnali. Díky

  • Zdeňka | 1. 5. 2008 12:37

    Dnes jsme měli k obědu a všem moc chutnalo,dávám za 1.

  • Jana Kutačová | 22. 4. 2008 18:07

    Bylo to vynikající.Udělala jsem jí z půl kila a snědlo se vše a všichni si papu moc pochvalovali.Játra byla pikantní a šťavnatá...Dávám za jedna.:o)

  • Helena Pešková | 17. 11. 2007 12:30

    Co se týče receptu, určitě ho vyzkouším i z toho důvodu, že příspěvky a odezvy jsou kladné.A co se týče příspěvky Martiny Marťáskovic- myslím , že už se mohla vdát dávno...i vzhledem k tomu , že má už dvě krásné děti.

  • Martina Marťásek | 16. 11. 2007 17:21

    Tak , dnes jsme je měli na oběd - prý už se můžu vdávat :-)) Játra jsem obalila v hl. mouce smíchané s grilovacím kořením a nakonec malinko přisolila . Majolka se mi tam moc nezamlouvala , tak jsem ji nedala a bylo to vynikající :-) Dávám za jedna :-)

  • Rebelka | 3. 10. 2007 12:32

    Je to jednoduché a výborné!!!Nic na tom není,jen chce vědět jak to ochutit a p.Albrechtová to jistě ví!

  • Ivana Přikrylová | 29. 5. 2007 09:54

    Jsou to nejchutněji upravená játra, jaké jsem jedla, dávám za 1

  • Mila | 24. 3. 2007 14:06

    opravdu vynikajici, oblizovali jsme se vsichni a tak prejedni jsme uz dlouho nebykli, nedalo se prestat tu dibrutku papat :)

  • Simona | 15. 2. 2007 12:43

    VÝBORNÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sice jsem si chuť nedovedla představit,ale je to božské.pepř tomu opravdu přidá na úžase.

  • pavla navrkalová | 1. 7. 2006 19:27

    Dělala jsem je dnes, zpočátku jsem si nějak nemohla zvyknout na tu kyselou chuť worchesterové omáčky, ale opepřila jsem to nakonec a dávám za 1. Doporučuji

  • Kejty | 28. 2. 2006 09:38

    Včera jsem tohle zkoušela na večeři a musím říct ,že to bylo moc dobré.I manželovi moc chutnalo.Zkusila jsem si do toho na talíři přímíchat kysanou smetanu. Taky dodré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Drůbeží Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Játra Kečup - jemný Maggi Majonéza Rostlinný olej Sojová omáčka Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Červená čočka se sýrem

Červená čočka se sýrem

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…

Lívance z podmáslí s borůvkami a javorovým sirupem

Lívance z podmáslí s borůvkami a…

Plněné knedle ve vajíčku

Plněné knedle ve vajíčku

Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem

Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem

Kroupový oběd (večeře)

Kroupový oběd (večeře)

Chobotničky ze špaget

Chobotničky ze špaget

Losos (nejen) v bylinkách

Losos (nejen) v bylinkách

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

40
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Medové řezy ze 4 placek
Medové řezy ze 4 placek
22
Míša řezy
Míša řezy
18
Fazole s klobásou
Fazole s klobásou
15
Vepřové na houbách jinak
Vepřové na houbách jinak

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Pepa a Radko v Blesk Poslední výzvě: &#039;Vypadnutí byla rána z milosti,&#039; říká Pepa. Jak se s vyřazením popasoval Radko?

Pepa a Radko v Blesk Poslední výzvě: &#039;Vypadnutí byla rána z milosti,&#039; říká Pepa. Jak se s vyřazením popasoval Radko?

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: &#039;Je to ta nejlepší teenagerská máma!&#039;

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: &#039;Je to ta nejlepší teenagerská máma!&#039;

Blesk Horoskopy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Další doporučené recepty:

Dršťková polévka z vepřových žaludků
Dršťková polévka z vepřových žaludků
Dršťková z bedel
Dršťková z bedel
Dršťky s hořčičnou omáčkou
Dršťky s hořčičnou omáčkou
Drůbeží játra Monte Negro
Drůbeží játra Monte Negro
Drůbeží játra na jehle
Drůbeží játra na jehle
Drůbeží játra na medu
Drůbeží játra na medu
  • Recepty.cz
  • Drůbeží játra mojí mámy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact